Hirdetés
- Mikor lesz már jó a Bluetooth? — Bluetooth 6.0 technológia
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED monitor topic
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Szintet lépett "lopakodó" alaplap készül a Colorful műhelyében
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulank
addikt
válasz
King Unique
üzenetére
Nem ennyi. Akkor minek van a leírásban, hogy kell? Engem azóta sem érdekel, hogy te a saját hozzászólásaidat, amik nem kapcsolódnak a témához, magyarázod, hogy mit jelentenek. Én sose mondtam, hogy NTFS, te mondtad, hogy azért nem indul, mert NTFS. Most, hogy ebből kihozod, hogy te arról beszéltél, hogy nem csak FAT32-vel működhet, az már alapból vicces, hisz konkrétan körberöhögtél, hogy hát nem csoda, hogy NTFS-el nem működik. De most is leírtad, hogy FAT32-vel igen, pedig nem. Aztán a végén meg közlöd, hogy mindegy, hogy FAT32, és nem működik, mert az, ami eddig is hülyeséget írt, az most jónak találta. Biztos az én esetem különleges, és csak nekem nem kell Secure Boot, mert kivételeznek velem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Gyúrósok ide!
- Battlefield 6
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Mikor lesz már jó a Bluetooth? — Bluetooth 6.0 technológia
- Entware topik
- Bittorrent topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- További aktív témák...
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10875H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T2000 W11
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Z270 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB GameMax Storm 2 AB Adata 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest