- AI-ra, játékra, mindenre kiváló lehet a Gigabyte új PC-je
- Hamarosan kapható a Razer új, kábelmentes töltéssel kecsegtető egérpadja
- A Fehér Házban marad a Starlink Trump és Musk rossz kapcsolata ellenére
- Kompakt MSI alaplap érkezett Ryzenek alá
- ASUS blog: hódítsuk meg az online tabellákat ROG egerekkel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrCsiT
addikt
válasz
viewdetails #4955 üzenetére
Nem akartam HR-t, mert elég sok appom van telepítve, és 3 óra, mire visszatölti őket.
E mellett, Samsung memóriakártyával (32GB SD HC Micro Samsung EVO CL10) úgy tűnik, kompatibilitási gondom van, mert mind a párom 830-a, mind az enyém magyaráz egy idő után a kártyára, hogy valami nem jó vele: vettem 2 db ilyen Samu mem.kártyát, először a párom telója szólt a mem.kártyára, hogy nem jó, az enyémnél nem volt ilyen gond, így kicseréltem a 2 telóban a mem.kártyát.
Minap néztem, restartra párom telója szól, hogy gond van a mem.kártyával, és pár napja az enyém is szól rá.
Nem hiszem, hogy rossz lenne a mem.kártya (pláne nem kettő), de cserélem őket SanDisk-re, aztán, meglátom mi lesz.Talán ma meglesznek az új mem.kártyák, lehet, akkor csinálok egy HR-t is.
Arról esetleg van infó, hogy a 166-os slow build-re mikor jön valami frissítés?
Amúgy, első óra tapasztalata alapján, nekem tetszik az új kinézet, és az is, hogy az appokat felsoroló listaképernyőn is ott látszik a beállított háttérképem, plusz, hogy tudom halványítani az ikonokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Galaxy Watch8 Classic-ot tessék!
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Milyen videókártyát?
- E-roller topik
- Android szakmai topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest