Aktív témák
-
Edyson
csendes tag
Hello mindenkinek!
Tisztelettel szeretném a segítségeteket kérni a következő problémával kapcsolatban. Vásároltam egy laptopot(ASUS X73B)ÚJ!! Előretelepített Windows8 -al. Szerintem ez még nagyon gyerekcipőben jár, így szeretnék visszaállni a Win7 -re. Napok óta szenvedek. Rendelkezem egy Biztosan bootoható Win7 -es DVD vel és egy Biztosan bootolható Win7 -es pendrive-val is. (A másik laptopomon "ACER"a DVD és a Pendrive is bootol!!!)
Itt jön a probléma! NEM tudok felbootolni Az ASUS laptopon,egyikről sem. Tudom hogy kellene, de nem működik. Hiába a boot beállítások a Biosban, átugrik és folyatatja a Win8 betöltését. Még egy fontos információ, hogy csak a pendive-ot látja a bios. Nem tudom a Win8 szórakozik velem vagy a bios ,de nagyon idegesítő!! kérlek segítsetek nekem. Köszönöm!
Aktív témák
- Hibátlan HP 250 G4 notebook (laptop) eladó
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2020 M1 8GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai -Intel Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX5070Ti 12GB W11
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- DELL latitude 5410 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16Gb 500GB SSD FHD IPS LTE
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény
- UPDATE!!! Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 5-11 gen.
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest