Aktív témák
-
Anthony001
senior tag
OK.
1 Moderátor légyszi zárja a topikot!!!!
KÖSZI -
Anthony001
senior tag
-
törölt tag
www.hddlife.com Nekem ez nagyon bejőtt.Király aki javasolta.
-
net84
őstag
válasz
Anthony001 #25 üzenetére
Amit VladimirR ajánlott Ultimata Boot CD-t, azzal végig tudod tesztelni a memot, procit és talán az alaplapot is. Vírusírtó, tűzfal.... valami védelem??? Szerintem inkább szoftos problémád lesz és nem hardveres...
-
Anthony001
senior tag
válasz
steve@prhw #24 üzenetére
HI
A rendszer az tuti yo mert most tettem újra.
A memó kb 2 napos, meg le is van tesztelve. -
steve@prhw
őstag
válasz
Anthony001 #18 üzenetére
Játék közbe soha, winbe fagyott ma 2x is de telepítettem+zenehallgatás+MSN+Prohardver
Úgyhogy én inkább tápra, vagy Memória betelésre tippelek. Én meg a windózodra... Mikor volt újrahúzva? Telepítés közben egyébként sem ajánlott más alkalmazásokat futtatni...
Memóriát teszteltél? Ha nem, akkor memtest nevezetű progi a barátod. Alaplapon ránézésre minden kondi OK? Tápfeszek nem ugrálnak? (Az aláírásodban szereplő konfig? Röptesd azt a r@hadt codegányát!) -
naga
senior tag
Már kaptál egy csomó tippet!
Ha még mindig hdd tesztprogram kell, akkor menj el a hdd-d gyártójának a honalpjára és töltsd le a gyári tesztprogramot. -
Anthony001
senior tag
re
-
Anthony001
senior tag
Segítsen MÁR VKI
-
Anthony001
senior tag
NA???
Vkinek vmi ötlete?? -
Anthony001
senior tag
Na VKI?
-
Anthony001
senior tag
Aha
Értem.
Köszi
Nekem nem nagyon fagy.
Játék közbe soha, winbe fagyott ma 2x is de telepítettem+zenehallgatás+MSN+Prohardver
Úgyhogy én inkább tápra, vagy Memória betelésre tippelek. -
Flashy
veterán
válasz
Anthony001 #16 üzenetére
amíg hibát nem talál vagy amíg le nem állítod. a proci hibázása többféle tüneteket okozhat. ha ''hétköznapi'' utasításoknál hibázik akkor nem indul el a gép, vagy random fagy. ha ritkábban használt utasításoknál hibázik akkor pl játék közben fagy. természetesen proci tesztet alap frekvencián és feszültségen érdemes futtatni. de ha hibát is talál a progi, az még lehet memória vagy alaplap hiba is, olyankor jöhet a próbálkozás más hardverekkel, más gépekkel keresztbe tesztelve.
-
Anthony001
senior tag
És az a prime 95 az meddig tesztel kb??
-
Anthony001
senior tag
Aha értem.
És ha proci lenne a szar akkor azt azér észrevenném nem? -
Flashy
veterán
válasz
Anthony001 #12 üzenetére
procitesztre prime95 torture testje jó
-
Flashy
veterán
válasz
Anthony001 #10 üzenetére
vagy a Smart adataiból, vagy Windowsos chkdsk teljes scanjéből (ha beikszeled mindkettő opciót, next rebootkor fogja ellenőrizni), vagy HD Tune surface tesztjéből
-
Anthony001
senior tag
Igen??
Király
Mert leküldtem.
És sehol nem talált error-t, úgyhogy akkor valszeg minden rendben van.
Prociteszt is létezik??? -
Anthony001
senior tag
És azt honnan lehet tudni hogy hibás 1 winyó? -
Cane
őstag
válasz
Anthony001 #8 üzenetére
a program amit keresel: windóz
-
Anthony001
senior tag
Oh
Köszönöm mindenkinek a segítséget.
Úgy szeretném letesztelni hogy HIBÁS e a vinyó.
És ahhoz keresek programot -
Pl.: Aida, Plugin/Disk benchmark
-
Flashy
veterán
ja a kérdező lassan elárulhatná hogy mit is akar tesztelni, hibát, sebességet, vagy ilyesmi...
-
VladimirR
nagyúr
válasz
Anthony001 #1 üzenetére
igen, minden gyarto honlapjan fent van a sajatja, vagy nezz el ide => Bővebben: link, rangasd le az image-te, ird ki, bootolj rola, minden hdd-hez vannak tesztprogik, vagy nezz be ide => Bővebben: link inne is merithetsz otletet a eszteleshez
-
adamsX
aktív tag
válasz
Anthony001 #1 üzenetére
HD Tach
-
Flashy
veterán
HD Tune
ha SMART kell akkor Everest, Speedfan, etc -
lacko22
aktív tag
www.hddlife.com
-
Anthony001
senior tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy letezik e ilyen program?
Aktív témák
- NVME ADATA 128Gb ASX800NP-128GM-C, hibátlan, irodai gépből
- Eladó 2db TOSHIBA PC P300 3,5" 3TB SATA HDD 100/100%
- IDE HDD-k eladók
- Western Digital WD Blue 3.5 2TB 7200rpm 256MB SATA3 merevlemez,hibátlan állapotban,HD Sentinel!
- 1TB-os hibátlan merevlemezek,WD Purple,WD Black,Toshiba P300,hibátlan állapotban,HD Sentinel!
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest