- Videós, mozgóképes topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- OLED TV topic
- VR topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
Aktív témák
-
sziszegő
senior tag
Na megcsinálltam yeahhh
*moderálva
sziszegő!
Egyszer már figyelmeztettelek, következő nem lesz. Kérlek olvasd el az Alapelveket, és aszerint cselekedj: [L]http://prohardver.hu/r3_forumok_help.php[/L]!
Bash -
eddie303
őstag
Tisztelt Bash: Direkte nem akartam írni konkrét dolgokat a safe mode-on kívül, s nem akartam megsérteni az alapelveket, meg Téged sem! Peace :)
-
sziszegő
senior tag
Azért lenne ez nagyon fontos mert leszámítva hogy segberugnak egy halom pénzmagtól esek el :(
Úgyhogy hidegélelem meg sátor amíg meg nem csinálom :C -
sziszegő
senior tag
*moderálva
Kéretik nem itt megbeszélni az ilyen témákat.
Bash -
lapa
veterán
nem tudsz benne vmi főbb hardverelemet cserélni? én csak olvastam, hogy olyankor újra kell aktiválni, próba még nem volt sosem...
mittomén vinyót (vinyókat) átpakolod egész más hardver alá, majd újraaktiválás után vissza.
[Szerkesztve] -
moonman
titán
na kéremszépen ne itt krekkeljünk azé...
-
eddie303
őstag
XP egyszerũe nem enged bejelentkezni, ha lejárt az aktiválási idõ. Szal beenged, de csak interneten keresztül aktiválni, esetleg másképp.
-
Haok
tag
Nah majd azért a fejleményeket írd le, kíváncsi vagyok.
-
sziszegő
senior tag
Most nem tudom ujraindítani mert dolgoznak a hálón. Majd 5 után. Remélem itt is 3 napot fog mutatni mint tegnap :)
-
moonman
titán
egyszer láttam egy xp-t a visszaszámlálás folyamatosan 14 napon állt, akármelyik nap néztem. :)
-
sziszegő
senior tag
Azt elfelejtettem mondani hogy ráengettem egy TIMEBOMB Removert az simán lefutott és kiírta hogy minden kasper.
-
sziszegő
senior tag
up up
-
sziszegő
senior tag
Talán azért mert ez volt otthon :C.
Úgy volt hogy szóltak két hete pénteken délután 2 kor hogy a szerverük megfeküdt szószerint ráadásul novvel szerver volt és hogy szombatra mennie kell.
Mivel nem volt novellük a backup szerver szettük elő ami kiderült hogy 1 hónapja be se volt kapcsolva :C tehát felraktam rá a win 2003-at ledúrtam a novellt a kliensekről és belőten a hálózatot mekonfigoltam a switcheket meg a routert meg a műholdas genyát és felrakta a szintén jogtiszta sbs-emet, meg beállitottam a 7 nyomtatót. Ezzel hajnali 3/4 4-re végeztem is. Utánna hétvégén a dbase-s adatbázisból a sok szart felvitték sql-be azóta mjüxik is csak itt ez a sz@r amit meg kell oldanom. Na röviden ennyi. -
moonman
titán
mellesleg ha egy hónapon belül jön az új szerver, akár aktiválni sem kellett volna.
-
sziszegő
senior tag
válasz
Zordkaszás #12 üzenetére
Ez müxik rendesen megy rajta az SBS az SQL meg incredimail meg műholdas intranet. Szóval ha leáll a szerver akkor....... akkor jöhetsz értem :DD
És ha újból felraknám mint javitás akkor előröl számolná a napokat vagy akkor lehetne aktivállni?
Szerintetek most sikerült meg crackelni vagy nem? -
moonman
titán
nem lehetsz ilyen überláma már bocs :U
próbáld ki: [L]http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;328874[/L] elvileg visszaállítja aktiválás előtti állapotra. -
sziszegő
senior tag
válasz
Zordkaszás #2 üzenetére
Hát arra most nem igen van időm hogy hókusz pókuszokat olvasgassak a nagy varázskönyvben. Tehát konkrét okosságokat szeretnék kérni tőletek.
Egyébként mi történik ha nem aktivállok egy oprendszert és eljön az idő?
Kapitulál??
Itt hétfőn reggel 8 ra jönnének matatni az adatbázisba az meg sehol ehhhh hát ez atom :C :C :C
Na a fenti probléma alapján mi várható 3 nap múlva? -
Zordkaszás
senior tag
válasz
Zordkaszás #2 üzenetére
http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;810892
Ha jól emléxem (kb 2 hétig próbálgattam 2003-at) ugyanúgy megy mint XP-n. -
Haok
tag
válasz
Zordkaszás #2 üzenetére
Nem azért, mert mittomén hányszor lehet max aktiválni, és nem akarja ilyenre ellőni??? /csak tipp , nem vágom annyira/
-
Haok
tag
uhh részvétem ....néha nekem is megkellett gépeket gyorsan csinálnom, de ennyire nemvolt vészes a helyzet :(
-
Zordkaszás
senior tag
looserség felsőfokon, jogtiszta szoftvert, nem jogtiszta módon aktiválni
Javaslom kövesd az MS ide vonatkozó help utasítását.
A KB-en leírt módon cseréld le szépen a termékkódot és utána aktiváld újra.
Ha esetleg cserélve lettek fájlok akkor keresd meg őket a a telepítőkészletből és tedd vissza az eredetit. -
sziszegő
senior tag
Na szóval van egy eredeti win 2003 enterprise server op rendszerem (Tényleg jogtiszta). Az egyik cégnél ahol a hálót csináltam villámba fel kellett raknom 1 -2 hónapra a szerverükre amig nem jön meg a végleges szerver. Na most az a helyzet hogy ugye ezt a rákot aktivállni kellene. Nos activáltam is (persze nem a microsoftnál hanem a cracks.am-nél) és azt irja ki hogy amikor aktivállni akarom hogy ''Already activated...'' tehát kész. Viszont amikor ujrainditom akkor meg azt hogy még 3 nap és aktiválld. Na most akkor mi van? Aktiválva van? Mondhatnánk hogy majd kiderül de 2 szerver +27 gép ha megáll akkor jobb ha felkötöm magam :Y . A poen az hogy most már normálisan sem tudom aktivállni mert ugye aktivállva let vagy nem? Most mit lehet csinállni?
OFF
A format parancsot felejtsétek el :C 211 gb adat van a szerveren mind mocsok sql sz@r
A moderátorokat megkérem hogy ezt a kis crack-es dolgot nézzék el mert ezt meg kell oldanom aug 20-ig tehát nagyon fontos.
ON
Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Automata kávégépek
- Videós, mozgóképes topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen routert?
- TCL LCD és LED TV-k
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest