Aktív témák
-
astraclassic
csendes tag
válasz
adalbert1 #3312 üzenetére
Hali!
Tök fekete képnél - mint pl. a default windows képernyőkímélő - a képernyő szélén és talán egy kicsit a sarkokban erősebben, látható bevilágítás. Ezt befolyásolja az is, hogy milyen szögből nézem a monitort. De amint van valami tartalom a képen már nem feltűnő. Ami viszont érdekes, hogy a windows parancssornál korom fekete a háttér a kis ablakban.
A 700-as kontraszt biztos feketébb feketét eredményez, de az a legtutibb, ha ezt a típust megnézed élőben valahol. Azért mondom, hogy ezt típust, mert a melóhelyen a monitornak (HannsG) 700:1 kontraszt van írva, de szerintem nem produkál feketébb feketét. -
astraclassic
csendes tag
válasz
adalbert1 #3304 üzenetére
Hali!
Nekem 940BW-m van itthon és meg vagyok elégedve vele. Én is 17''CRT-ről váltottam, így kicsit több sor látható, de talán egy 20 vagy 22''-os wide lenne az igazi. Viszont azokhoz már erőmű videokari kell, ha játszani is komolyan (natív felbontásban) akarsz vele. A talapzat dönthető és a magassága is állítható. De azt hiszem van olyan változata is amely csak dönthető. A szinekkel elégedett vagyok főleg, hogy a melóhelyen 2 olyan monitort használok, amelyeken képtelenség normálisan beállítani a színeket. 2 negatívumot említenék: a kontraszt és a bevilágítás. Ez egyén függő, hogy ki mennyire háklis rá, de nekem jobbára a default windows képernyő kimélő futásakor tűnik fel. Persze ez látszik a szélesvásznú filmeknél is. Egyéb felhasználásnál nem észrevehető. A 2 említett melóhelyi monitor papíron jobb kontraszttal rendelkezik, de a gyakorlatban nem vettem észre. Talán ezeket a 931BW már korrigálja.
Előnyei elsősorban a nagyobb hely, főleg vizszintesen. Net mellet simán elfér a TV is. Szélesvásznú filmet nézni természetesen kellemesebb rajta. Hát röviden ennyi. -
astraclassic
csendes tag
válasz
Mr. Tuty #2610 üzenetére
Szia!
Én is e 2 tipus között gondolkodtam, de mivel LG-t sehol nem kaptam, a Samsung lett. Most már lassan 2 hónapja használom és megvagyok vele elégedve. A szokásos tulajdonságok mellett a magassága is állítható.Egy negatívumot említenék, a fekete nem teljesen fekete rajta. De ez csak este, egyéb világítás hiányában feltünő és főleg a windows képernyő kimélőnél.
A játékok kapcsán Rover623 által belinkelt oldalon találsz infót. Nekem a Warcraft3-t széthúzza, ami most már fel sem tűnik, a CoD pedig egy kis .ini file módosítással majdnem olyan mintha a játék alapból támogatná a 1440X900-as felbontást. Ha jól tudom az nvidia kártyáknál van beállítási lehetőség, hogy ne húzza szét a képet, ezt megtalálod ebben a topicban, ha visszaolvasol.
Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG (LS27C902PAUXDU) 5K SMART PRÉMIUM PC-GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Philips Ívelt (1500R) monitor eladó - 34" 180hz,VA, 3440x1440p, HDR,
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Dell 27" 2K 2db kisebb karc a képen! P2723D 27" IPS panel 2560x1440 QHD Pivot HDMI
- LG (45GS95QE-B) 45" 240HZ OLED QHD GAMER UJ MODELL! AKCIÓ!
- Honor Magic7 Lite / 8/ 512 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, all-in one szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged