- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Hobby elektronika
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- RAM topik
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
Aktív témák
-
marcee
addikt
Ismét van egy kis wi-fi-s problémám. Az egyik notebook-hoz vettőnk egy ''Asus 802.11b/g Wireless Lan Card'' PCMCIA kártyát. A lent említett Dlink router-rel kellene összehozzni, amin WEP titkosítást állítottam be.
A windows (xp prof sp2 hun) saját eszközeivel nem sikerült kialakítani a kapcsolatot, az Asus hozzáadott (és azóta frissített) ''Asus Wlan Control Center''-ével ugyan összehozható a kapcsolat, de minden egyes újrainduláskor elfelejti a biztonsági beállításokat.
Mit lehetne ezzel kezdeni? Másnak nem ismerős? -
marcee
addikt
1. Igen.
2. Igen. Illetve az SSID mezőben adtam egyedi azonosítót és azt beállítottam a notebook-on is.
Az is gond egy kicsit, hogy a router programja német nyelvű, értek ugyan németül is, de azért egy csöppet zavaró a ''Funknetzwerk Aktivieren'' és hasonló beszólásait értelmezni. Kerestem hozzá FW frissítést, de a d-link honlapján csak A, B és C revizióról regélnek. Amilyen képek ott vannak az azonosításhoz, az alapján ez a router H reviziós. Olyanról viszont szó sincs. -
marcee
addikt
Irodában próbálom a D-link 624+ wireless router-t (802.11g/2.4GHz) és egy Acer Aspire 1714SMi notebook-ot összekapcsolni wi-fi-vel. Ezutóbbiban a matrica szerint ''IEEE 802.11g wireless LAN'' kapcsolat van, illetve a windows (xp sp2) szerint egy ''WLAN 802.11g mini-PCI module''-hoz van driver telepítve és ''eszköz kurvajól működik''.
Eddig még egyiket sem volt alkalmunk kipróbálni más wi-fi-s eszközzel. De amúgy a router is tökéletesen működik (még két 8-8 portos switch és hub is kapcsolódik rá, meg 6 gép 100Mbites LAN-on, meg három hálózati nyomtató, azzal semmi gond). A notebook meg annyit mond, hogy ''nem található vezetéknélüli hálózat hatókörön belül''. 2 méterre vannak most egymástól. Próbáltam már mind a kettőt konfigurálgatni, de mindig ugyan az.
Én magam is először találkozok wi-fi-vel, de nem hiszem, hogy bennem lenne a hiba!Hátakkor?
[Szerkesztve]
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest