- Musk megerősítette, újabb országban indult be a Starlink
- Ígéretet tett a Microsoft, az EU szabályai szerint játszik
- Fával feldobott, kábelrejtő Lancool ház tűnt fel a Lian Li portfóliójában
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Színes, szemkímélő E Ink monitor jött a BOOX gondozásában
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Projektor topic
- Apple asztali gépek
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hisense LCD és LED TV-k
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reaper
őstag
válasz
Pityu89 #1319 üzenetére
Egy pár hete elkezdett nekem is szórakozni, úgyhogy újrahúztam, megpróbáltam 2-3 romot, végül ennél állapodtam meg: CoreELEC-Amlogic.arm-9.2.8-Generic.img
Innen le tudod szedni: [link] A Legacy buildek között ki is lehet választani.
Netflix és HBO Go megy, plusz routerre dugott vinyóról filmek/sorozatok. Akadás nincs, legalábbis 1-2 hete, amióta felraktam. -
Reaper
őstag
Fél éve próbálkoztam ezzel utoljára, akkor volt egy verzió váltás és az HBO Go közölte, hogy az addig jó verzió (most fejből nem tudom mennyi van rajta) innentől már nem támogatott és nem is indul el, illetve, lehet elindult, de filmet nem játszott le. A lényeg, hogy muszáj voltam a CE alá leszedni kiegészítőként és úgy tudtam nézni.
A CC legújabb változata, ha én jól értelmezem már megy rendes lejátszóként is, nem csak castolni lehet. Nem egyértelmű, de én erre következtetek a sok how-to alapján ami van róla. Hogy ez már magában el tudja indítani a google tv-t, amiben benne van az összes szolgáltatás, Netflix, Hbo, Hulu, stb.
Mini pc nem opció, a legkevésbé hozzáértőkhöz igazítom itthon a rendszert, sima távkapcs, egyszerű menük, ne kelljen nagyon konfigolni és bármilyen usernek egyértelmű legyen minden
Adblock talán nem kell rá, ha mégis, akkor legfeljebb megoldom router szinten.
Amazon Fire Sticken gondolkodtam még, majd meglátom BF-en mi lesz akciós -
Reaper
őstag
Nekem is csak FHD tvm van, szóval nem gond, 5.1 sincs. Inkább az a bajom, hogy a CE-vel kell szenvedni, mindenféle kiegészítőkkel, mert a gyári androidon egyszer csak azt mondta az HBO Go, hogy nem támogatott a hw és nem tudják biztosítani, hogy jól működjön. Aham, kösz, évekig nem volt gond vele.
CE-n meg van, hogy elkezd bufferelni mind az HBO go mind a Netflix, elég random módon, a tuner meg, ami benne van, kb pár órát volt használva, megvettem, hogy majd milyen jó lesz, de végül évek alatt nem használtam.
Szóval ezért cserélném CC-ra. Lan van itthon mindenhol, egy AC56u-ba bedugva, általában elég, arra meg rá van nyomva egy 2 terrás külső vinyó, az egész cucc meg egy kis sarokban van a spájzban, így nincs melegedés nálam -
Reaper
őstag
Hehe, ezt jó tudni, pont én is be akartam ezt kérdezni, amióta bejelentették az új Chrome Castot, bár még nem szántam el magam, meg hátha jön valamilyen módon Google TV is rá. Megtartanám még, mert jól be van állíva, minden szépen megy rajta, de lecserélném, mert jó lenne egy helyen, gyorsan elérni a Netflixet, HBO Go-t, stb. Nem menü almenüjéből.
-
Reaper
őstag
Hali,
pár óra alatt felraktam a tvheadend-et a WP2-re, és nem találtam semmi akadást, még kb azt is mondanám, hogy a minőség is jobb, mint a DIGI saját boxával. Egyedül ugye csak fizetős csatornáimat nem tudom nézni, meg nincs meg a comedy central, és ötletem sincs, hogy kellene megkeresni, a tvheadend webes része nem mutatja.
Na mindegy, a lényeg az, hogy teljesen simán megy, akadás nélkül.Remélem ez segít, és bár éppen csak összekalapáltam youtube meg google alapján, de ha tudok segítek.
-
Reaper
őstag
Nekem adtak hozzá SD kártyát (pedig vettem előre egy 32-eset), amin egyből rajta volt a LE, mondjuk azt azóta újra raktam, jelenleg a névjegy szerint 7.1.0.7.0 van fent LE ből, és teljesen elégedett is vagyok vele. Egy régi film volt csak eddig amitől kifagyott 2x december eleje óta.
A TVHEADEND-et meg ahogy a kolléga írta megtalálod majd a repoban a szolgáltatások, illetve a PVR kliensek között.
Én a saját távja mellett egy Ilyet használok, plug and play, semmi nem kell hozzá.
Már csak egy kártya olvasót kell majd vennem hozzá a kódolt csatornákhoz, és elvileg minden meglesz.
Rövid időre kipróbáltam én is az androidot, nem volt bajom vele, a tv tuner nagyon gyors volt és egyszerű a headendhez képest, valamint van rá spotify is, de én mindenképpen Kodit akartam így nem sokáig használtam a gyári rendszert.
Simán az USB creatorral ki kellett tallózni az img-t, az szépen megformázta az SD kártyát, innentől kezdve lehetett váltani, hogy melyik rendszert indítsa, mindíg a legutóbbi a default, ha váltani akarsz akkor indulásnál felajánlja.
Én innen szedtem le az img-t, és simán beadtam a creatornak.
Jó kis gép ez szerintem, én nagyon meg vagyok vele elégedve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Ukrajnai háború
- Projektor topic
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- World of Tanks - MMO
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Motoros topic
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Edit és gamer PC - i7 13700k, 48GB DDR5 (3x16GB), 1.5TB, RTX 3070 OC- 1.5 ÉV GARANCIA
- Erős Gamer PC - I7 / RTX 3080 Ti / 32GB RAM
- Intel i5 8600K / Gigabyte Z370 / Deepcool l120t vízhűtés
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest