Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sátán44
addikt
Logitech QuickCam Communicate STX (V-UAM14A) Windows 7 64bit-en való futtatása:
1. Letöltöttem a Microsoft honlapjáról a Windows Virtual Pc-t + Windows Xp módot
2. USB fül -> Nem azonosított eszköz csatolás -> Logitech webkamera driver feltelepítése (mivel XP-ről van szó, arra van driver dögivel
)
3. Skype feltelepítése -> Kamera beállítása
4. Windos xp-ből hibernálva kilépés
5. Start menü -> Windows Virtual Pc -> Windows XP Mode - alkalmazások -> Skype -> Skype (Windows XP Mode)
6. Ekkor csak a skype indul el és lehet használni a webkamerát
Hozzáteszem, hogy végső elkeseredésemben próbáltam ki ezt az Xp módot, előtte soha nem láttam és ki sem próbáltam, csak annyit tudtam róla, hogy egy működő teljes értékű op.rendszer. Amikor feltelepítettem akkor láttam meg az USB módot, aminek megörültem és a hozzá fűzött reményeim beváltak. Óriási szerencsém volt hogy ez beugrott, mert már az eladás szélén állt a kamera

Így minden régi kamerát életre lehet kelteni!
Ez saját szerzemény, aki a kis dr-hoz használná fel az plágiumot követ el
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Adobe Photoshop
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- 50 év után kilőtt négy űrhajós a Holdra
- Windows 7
- OLED monitor topic
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Proton Pass topik
- További aktív témák...
- új, bontatlan, iPhone 17E gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan - Apple MacBook Neo 13" A18 Pro 6CPU/5GPU/ 8GB/256GB Touch ID - Indigo/Silver
- Microsoft Surface Laptop 7 13,8" 2340x1560 touchscreen, Snapdragon X Elite, 32GB/1TB
- Biostar A55MLV Ver. 6.0 AMD FM1 alaplap
- Gyári dobozos Sapphire Radeon HD5450 PCI-E videokártya, szinte új!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 203 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)