Hirdetés
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- Dell notebook topic
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovaripeti
aktív tag
Nekem olyan gondom van, hogy eddig is, ha lekapcsoltam a gépet, az egér mindig világított. Eddig ez nem zavart, de most vettem egy webkamerát, amin beépítve vannak nagyon erős led lámpák, amik fényérzékelőssek. Ha este már csak szürkülni kezd, már bekapcsol. Ez már egy nagyon rossz megoldás, mert kapcsolót már nem raktak rá, tehát ha akarom, ha nem, kisüti a szemem. Mert ha nem használom /nincs bekepcsolva a kamera/, akkor is világít. Ez az egyik baj, de a nagyobbik az, ha lekapcsolom a gépet, a lámpa akkor is világít! Olyankor olyan, mintha foci pályán lennék. És mint az elején is írtam, az egér is áram alatt van, mert az is világít.
Ezt csak úgy tudom megszüntetni, ha a gép hátulján lekapcsolom az áramot, és visszakapcsolom. Akkor kialusznak.
Erre nincs valami megoldás? Ne kelljen állandóan bemásznom a gép mögé? Ez mitől függ? Más gépén nem világít az egér. Nem kap áramot. Ez miért?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest