Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ShadeX

tag

válasz LSiki #1884 üzenetére

Sajnos igazad volt: 18K+ÁFA a javítás, szállítás saját költségből. Rákérdeztem, arra is, hogy módosul a garancia ez esetben. Nos, "a készülék garanciája megvonásra kerül. A cserélt kijelzőre 6 hónap garanciát vállal a forgalmazó", így elúszott a maradék tíz hónap gar. Ezekkel a paraméterekkel sajnos felejtős. Ha legalább a tab fennmaradó gariját nem nyelnék be...

Nézegettem az aktuális felhozatalt, hasonló paraméterekkel csak majd 40K körnékén találtam. A jelenlegi befutó a WayteQ xTAB-8X Quad lenne. Ha jól látom a plusz 3G, és a hiányzó HDMI kivételével szinte egy az egyben megfelel a WayteQ xTAB-8Q-nak. Ha ez mellett döntünk, valószínűleg megfogadjuk btz tanácsát is a biztosítással kapcsolatban, még egyszer ez nem hiányzik.

Kelzsoca: Nem használható véletlenül erre a típusra is az általad kidolgozott átpartícionálási módszer? Vagy nem tervezel esetleg hasonlót a 8X Quadra?

Közben felmerült a megsérült tab egy alternatív felhasználási módja: HDMI-n keresztül kidobni a képét egy monitorra vagy TV-re, és külső perifériákkal (bill, egér) még használható lenne androidos boxként. Sajnos a HDMI anno ki lett kapcsolva rajt, és most, hogy nem látom hova bökök a kijelzőn, képtelen vagyok visszakapcsolni. Nem tudtok rá valamilyen megoldást, hogy PC-ről engedélyezzem? Nincs valamilyen ini file, beállítás, stb. ami gépről módosítható lenne ez érdekében?

Új hozzászólás Aktív témák