Hirdetés
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- CES 2026: Több képernyőn jobb a játék az ASUS szerint
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- Gaming notebook topik
- Milyen széket vegyek?
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- 7 tech fogadalom 2026-ra, amit tényleg betartasz
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Az normális, hogy nem tudok rádugni egy sima 2.1-es hangrendszert? Semmit nem csinál, nem ad hangot.
-
törölt tag
válasz
dewil666
üzenetére
Nálam a WiFi egyrészt nagyon gyenge, másrészt a sajátomon kívül mindenhol vagy 10-30 perc mire csatlakozik. Már ha olyan kedve van. Legtöbbször megáll az "IP cím lekérése" vagy a "Hitelesítés" feliratnál, néha váltogatja, de nem csatlakozik fel, ami elég idegesítő...
Ráadásul újra se tudom itthon húzni, mert nem engedi felrakni a drivert a Win8-ra. Hiába tallózom be eszközillesztőben, azt írja már felrakta a legfrissebbet... Akkor se történik semmi, ha manuálisan telepítem a .inf-et, sehogy se látja.
Őszintén szólva az utóbbi időben elég sok próblémám van vele, már kétszer ki kellett cserélni, 3 szor volt szervízben... Most épp azt intézem, hogy ne cserélgesség, hanem adják vissza a pénzt és gyűjtök valami megbízhatóbbra, bár erre nagyon húzzák a szájukat. Néhány napja már nézegetem mikre cserélném, de mindennek vannak olyan hátrányai, amin sírok. Pl. az ASUS Memo Pad 7-ben nincs OTG? Ez mi
Pedig az remek kis tabnak tűnik. Meg Azt nézegettem, hogy a 8 Colos lenne a legideálisabb, de azokat meg a kijelzővel szokták elrontani... Na mindegy, egyelőre WiFi, akksi és tárhely gondom van. Ha valakinek van ötlete, hogy varázsoljam fel a drivert, annak nagyon hálás lennék 
OFF: Tudtok olyan megbízható gyártót, akinél a frissítés hasonló a wayteq-hez? Mert ez pl. nagyon pozitív, hogy kiadja a Tool-t és az iso-t is. ASUS-nál ez elég zavaró, hogy nagyon herótolnak a rootra, és nem adnak ki semmit... gyakorlatilag csak a tabon lévő visszaállítást-t nyomogathatod, ha gáz van.
-
törölt tag
Akiknek gondja volt a WiFi-vel, próbálják ki ezt az alkalmazást:
https://play.google.com/store/apps/details?id=pl.mariobile.bestwifikeeper.pro
Nekem ahol eddig 1-es volt néha szakadozva, most stabil 3-as, néha 4-es. Nem tudom mi a fenét csinál, de úgy felboostolta a WiFi-met, hogy csak lesek. Már lassan egy hete használom, és nagyon kellmeset csalódtam.
-
törölt tag
Eszembe jutott egy dolog, ami talán másnak is fontos lehet.
Fel tudnátok sorolni azokat a system appokat, amik biztonságosan törölhetők?
Nézegettem neten, de ahány készülék, annyi féle. Van itt egy rakás dolog, ami egyből betöltődik, eszi a memóriám, de a nevéből ítélve a büdös életbe nem fogom használni.
-
törölt tag
Felmerült egy probléma a szoftverfrissítéskor. Az illesztőprogramot ugye manuálisan kell telepíteni, ami eddig működött is. Azonban a napokban újra raktam a gépet, 8.1 került rá, és most nem akarja felrakni az illesztőt.
Azt írja: "A windows megállapította, hogy az eszköz illesztőprogramja naprakész.", alatta: "Ismeretlen USB-eszköz (sikertelen eszközleíró-kérés).
-
törölt tag
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Azt hiszem megvan miért hal meg az sd-re írás egy idő után. Nem szabad telepíteni róla semmit. Hiába nem oda települ, hanem a belsőre, mindig ott hagy valamit a progi cash-ben, vagy egyéb fájlban, és egyből lezáródik a kártya. Miután posztoltam az előzőt, az után gondoltam erre, hogy kipróbálom. Azóta csak tárhelynek használom, de semmi apk fájlt nem futtatok onnan, és eddig minden simán megy. Szóval bárminek a telepítését az sdcard, vagy az internal memoryból oldjátok meg, semmiképp se az external_sd-ről, mert akkor formázni kell a kártyát, hogy ismét RW legyen.
-
törölt tag
Kb egy hete előjött megint az a probléma, hogy nem enged írni a külső sd-re. Ha menteni szeretnék valamit kiírja, hogy failed, ha wifi transferrel adatot szeretnék rárakni, alapból azt irja, hogy not writable. Újraindítás nem segít, ssd leválasztása nem segít. Valami ötlet? nincs buherálva a tárhely csere, restore után bele raktam alap állapotban, és azóta úgy van.
-
törölt tag
Találtam egy lehetséges megoldást az App-ok külső kártyán való futtatására.
https://www.youtube.com/watch?v=p8PyqCOpERA
Aki már kutakodott megoldás után, annak biztos nem ismeretlen, de hátha a többieknek segít

-
törölt tag
Kb 3 hónapja vettem a gépet, és mivel csak itthon neteztem vele, sosem éreztem azt a jel hiányt, amiről mindenki beszél. Tegnap viszont egy barátomnál voltam, és ahol az ő galaxy tabja 3-as volt, az enyém még azt sem látta, hogy meg van osztva a wifi... Na mondom most sírom el magam. Aztán végigpróbáltam egy adag ilyen halu wifi booster app-ot, mondom ennél szarabb már úgy sem lehet, és olyannyira kellemeset csalódtam, hogy gondoltam megosztom, hátha másnak is segít.
A két alkalmazás a következő:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bosscellular.wifi.boost
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.alportela.apptoola.network_booster
Előtte mondanom sem kell, hogy egy fal is elég volt, hogy semmilyen jelet ne lásson, viszont mióta ezek fent vannak, még a kijárati ajtón kívül is kettes a jelerősség úgy, hogy a jeladó és a helyszín között van két ajtó, és 3 fal... Franc se tudja, hogy véletlen, vagy pont bemákoltam valamit, de nagyon megörültem neki. Azért nem szedtem szét a két alkalmazást, mert egyszerre szedtem le őket, szóval nem tudom, hogy melyik a jobb, vagy mindkettő miatt ennyire hatásos-e. Nálatok van valami tapasztalat ilyen booster appokkal kapcsolatban?
Egyébiránt nagyon szeretem a kis gépet, semmi bajom nincs és nem is volt vele, számomra megérte megvenni. Egyedül ez a wifi vevő, amiért kicsit félek a jövőt illetően, de ahogy látom nagy részeteknek is ez a legnagyobb baja vele.
-
törölt tag
Jaj és azt lehet tudni, hogy az új rendszerre mért nem lehet feltenni az MX Player Pro verzióját?
-
törölt tag
Van lehetőség a játékok/programok mentéseinek exportálására?
Mármint ilyen titanium és egyéb backup progikon kívül, ha a Data mappából kimásolom adott program mappáját, és újratelepítés után visszarakom az járható út? Vagy hogy működik ez androidnál?
-
törölt tag
Sziasztok!
Először is köszönöm ezt a fórumot, rengeteget segített.
Jómagam pont aznap vettem ezt a tabletet, amelyik este rátaláltam a fórumra. Eleinte féltem elolvasni, mivel ugye ilyenkor már nem igazán lehet vissza vinni (tudom 24 óra blabla
). De aztán átrágtam magam rajta, és meg kell mondjam, nekem nem sok bajom van vele. Nagyon gyors, egyelőre stabil, semmi olyat nem csinált, mint a kínai 10 ezres tabletek. A kijelzőjével sincs bajom, szerintem nagyon szép, de abban egyet értek, hogy lentről azért ne nézzük. A wifi lehetne jobb, de ugye ezt be tudhatjuk az Al hátlapnak, én úgy is mindig itthon wifizek vele, szóval még ez sem zavar. Felraktam ezt az updatelt romot, minden egyből ment, ahogy meg van írva. Vettem egy Samsung Class 10-es 48Mbit/s-es SD-t bele, átírtam mindent ahogy mondtátok. Ezt formázatlanul csináltam, ugyanis nem volt lehetőségem leformázni (máig), így bele is futottam az említett "...alkalmazás nincs telepítve..." hibába... Ma leformáztam, újra eljátszottam mindent, raktam rá dolgokat, ki-be kapcsoltam, és egyelőre minden rendben, remélem most már így is marad 
Egyetlen gondom van, amit nem is értek, remélem tudtok rá valami megoldást.
Ha bekapcsolom a tabletet, a belső tárhelyként érzékelt SD kártyán bármit tudok csinálni, de eltelik egy kis idő, vagy elindítok valamit róla, és már semmit nem lehet rá írni. Root jogok megvannak, az ES Explorerben meg is jelenik az SD, de hiába állítom át RW-re, nem menti el, és a wifi file transfer is azt írja, hogy az eszközre nem lehet írni. Remélem nem kell minden fájlnál ki be kapcsolnom, hogy írni és másolgatni tudjak róla/rá... Van valami ötletetek?Előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
A warez minden formában tiltott!
Alkalmazással kapcsolatos kérdésed itt tedd fel!
- Motoros topic
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Ford topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Gaming notebook topik
- Milyen széket vegyek?
- Milyen routert?
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- További aktív témák...
- iPad Air 11 M3 128 GB WiFi felbontott, kipróbált, vadonatúj állapotban
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- Újszerű, makulátlan Galaxy TAB 10 ULTRA 14.6" 12 GB/256 GB WiFi holdszürke AZONNALI CSEREGARANCIÁVAL
- iPad Pro 11-inch M2 Wi-fi + Cellular 5G 128GB Silver
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pedig az remek kis tabnak tűnik. Meg Azt nézegettem, hogy a 8 Colos lenne a legideálisabb, de azokat meg a kijelzővel szokták elrontani... Na mindegy, egyelőre WiFi, akksi és tárhely gondom van. Ha valakinek van ötlete, hogy varázsoljam fel a drivert, annak nagyon hálás lennék