- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brogyi
őstag
válasz
PLaci58 #5462 üzenetére
Fiuk ne legyetek mar butak. Itt helyben megragom a sapkamat ha az a sz@r 2A -rel tolti.
2-3 toltes ,es dobhatnad a szemetbe az akksit.Kb. azonos ido alatt tolti fel a PC mint a 2A-os gyari tolto.Valoszinu azert erzem igy ,mert szerintem a toltes vegen nagyon lecsokken az aram.A teljesen lemerult eszkozt toltheti gyorsabban fel, mert az elejen nagyobb aramot ad.Na persze kikapcsolva.Belul a keszulekben van a szabalyozo tippem szerint.Meg nem mertem idot ,de ezutan fogok.Szerintem barmilyen tolto jo amelyik +5V-os, es jol van megtervezve. Pl. probaltam motorola mobil telotoltovel. Eredmeny- nem fustolt el, nem halalozott el, de meg ki sem gyulladt.
Ha bekapcsoltam a GPS-t akkor mar nem sok energia maradt a toltesre, de en ennyit, es nem tobbet vartam egy mobil toltotol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! R7 5800X3D / RX 7900 XTX 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest