Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Google One vs iCloud vs OneDrive – melyik a legjobb választás 2025-ben?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Mini-ITX
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Az Enermax nagyon belehúzott a "tápozásba"
- VR topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomcs
őstag
otlet vegulis mio c710-rol jott, egy olyanon kellett terkepet frissiteni es akkor mar meg is nezegettem.
meg lehet pl ugy is oldani, hogy registry-ben az automatikus inditasnal az yfshell-t lecsereled explorer-re, de ebbe ne kezdj bele csak ugy, elobb meg kene meg par dolgot nezni majd leirom. pl en atirtam egy nem letezo file-ra, hogy akkor mit csinal, es nem csinalt semmit, ugy lehetett megmenteni hogy registry editor van ugy is hogy activesync-en keresztul, es vissza tudtam allitani. elismerem, kicsit vakmero probalkozas volt
egyebkent ezt a ket gombos ce felulet inditast az yfshell csinalja, lehet hogy a tieden mas verzio van.mindenesetre ha probalkozni akarsz rakj fel activesync-et es a registry editor pedig ez volt:
mobile registry editoregyebkent eleg sokaig kell nyomni, az ujrainditastol egeszen addig amig megjelenik a ce felulet. esetleg probalj ki mas kombinaciokat is, en is ugy talaltam ra hogy vegignyomkodtam az osszes parositast
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 70 (FNE-NX9), 8/256GB, 5G, Dual SIM, Éjfekete, független
- Eladó ASUS ROG Claymore II RGB RX HU Kitűnő, Sértetlen Állapotban, Gyári Dobozában!
- NVIDIA RTX 3080 Ti 12GB GDDR6X Founders Edition Eladó!
- Újszerű Samsung IPS monitor, Emelhető-Forgatható, 2xHDMI, DP, Joystick
- Eladó ASUS Rog Spatha X Hibátlan, Gyári Dobozos Állapotban!
- iPhone 13 128GB 92% (1év Garancia)
- Eladó Google Pixel 9 Pro 16/256GB / Ajándék fólia és tok! / Akku 100% / 24 hó jótállás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 480GB SSD
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
egyebkent ezt a ket gombos ce felulet inditast az yfshell csinalja, lehet hogy a tieden mas verzio van.