Új hozzászólás Aktív témák
-
tomcs
őstag
valahol vagy itt vagy a n350-es topicban linkeltem egy registry editort ami activesync-en mukodik.
valahol a hklm-ben azt hiszem init alatt vannak olyanok hogy launch10, launch20..., a launch50 az hogy yfloader.exe. ezt ird at arra amit el akarsz inditani. a baj ezzel az, hogy ugy vettem eszre, hogy a gps csak akkor mukodik ha yf shellbol inditod, mondjuk mortscripttel megoldhato valahogy. ha esetleg kiprobalod, szamolj be az eredmenyekrol.
ha elrontod ezt a sort a registryben, akkor ugyan semmi nem fog indulni a gepen, megall a boot kepnel, de a regedit mukodik activesync-en, meg tudod javitani.
eddig forgatassal kinlodtam, de az elegge zsakutca volt, valoszinuleg meg majd folytatom de nem hiszem hogy hamarosan. ezt a si fele menut en is neztem, ossze is akarok hozni vmit magamnak, szerintem kovesd a forumot, jovo het vege fele lesz idom ezzel foglalkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Lelövi a Messengert a Facebook Windowson és Macen
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- BIOS frissítés
- World of Tanks - MMO
- Gumi és felni topik
- Viccrovat
- További aktív témák...
- Logitech G27 szett eladó! Posta az árban!
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- Manli NVIDIA GeForce GTX 1650 4 GB hibátlan, 100%-ban tesztelt állapotban!
- NVIDIA Quadro P4000 8 GB hibátlan, 100%-ban tesztelt állapotban!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Garis! Asus Tuf FX608H Notebook! I5 13450HX / RTX 5050 8GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- Keresünk dokkolókat
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Asus X470 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest