Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Socket AM5-ös ASRock alaplapok az AMD X870E/X870 platformon
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- SSD kibeszélő
- 3D nyomtatás
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- Ismét kiszáll a tabletpiacról a Google?
-
PROHARDVER!
Köszöntünk a Call of Duty: Warzone Topikban! Első hozzászólásod előtt kérjük, olvasd el az Összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nitro16
senior tag
Leírtam/tuk már egyenlőre csak ázsia szegmensben megy az anti-cheat. Többi régióba később lesz csak. Kérdés mikor van az a később... Szánalmas húzás megint tőlük.
Nekem nem jön be az új pálya. Sokkal több a szirtes rész a nagyobb házaknál az elhelyezkedés stb még jobban "campelde" az egész sajnos. Bár nekem annyira nem számít mivel 80-90% rebirth megyek, persze most azt is ki kellet szedni egy hétig.
Ami pozitivom az, hogy rebirth-nél szebb az alap graf ps5-nél, illetve a camera movement csúszka megjelent úgyebár ami végett gyorsabbnak látja az ember a movementet konzol alatt. Csak nem sikerült az a FOV konzolra, így csak ennyi jutott.
-
lolller
tag
itt mit kell nézni? Melyiken nyomod, kontroller v mk?
Jah, látom...egérrel. Hát, ha mások mondják akkor biztos úgy van. Azért megnézném swissel kinek adja ki a kokit quickscope-al azonos körülmények között. Nehezen tudom elképzelni, hogy fedezék harc mellett és spread nélkül kontrollerrel előbb kiadja...
[ Szerkesztve ]
varázslatos szidalmak és a mágikus licencszerződések, mindkét fél megidézi maga irányítható jogászait, számtalanszor fölhangzik az "OWNAGE" szó, végül a legerősebb támadásban megidézik Kotickot és Newelt is. by:Necroman_Mk2
-
kill_switch
senior tag
Tehát akkor nem tévedtem, hogy nincs kontrollerrel tapasztalatod.
Én értem, már sokadjára mondod, hogy a profi játékosok mit mondanak, nekem meg ott a kezemben a kontroller és focus-ra állítva az assist (elvileg az a legerősebb), egyszerűen nem csinálja azt, amit a videókon látsz (se xbox-on, se ps-en). Ezét mondtam, hogy ki kell próbálni, meg kell tapasztalni és ha utána is marad ez a vélemény, akkor oké, azok közé tartozik az illető, akinek a keze alá dolgozik az assist és ki tudja használni. De ez még mindig egy COD, ahol arról nem is esik szó mi történik, ha nem 1 ember kerül eléd, hanem egyszerre 2 esetleg 3. Amikor rákészülsz, hogy lelövöd a bal oldalit, nyomod az ADS-t és ránt egyet jobbra mert ott is volt egy ember és az az irány volt szimpibb az assist-nak...és csak egy rántás, szimplán bemozdít, nem tartja a jobb oldalin se a célzást, hát még ha megmozdul a harmadik is előtted. Többek között az ilyenek miatt van kikapcsolva és marad is úgy. -
lolller
tag
Szándékosan nem veszel tudomást a saját hozzászólásodról? Te magad is elmondod, hogy van 1-2 kannibál akinél jah, broken az aimassist, de könyörgöm 10millió ember játszik aktívan. Szerinted releváns az 1-5% ilyen számoknál? Eleve miért gond az, hogy valaki kiismer egy játékmechanikát és a javára fordítja? Nem ez lenne a lényege? Miért hasonlítgatod a felső 1-2%-ot az átlaghoz? Nem is találkozol velük. 3-4-5 kd? Hol? A kontrolleresek fele a 3.-ik kör indulásáig nem tud 360-ba megfordulni a 4-es sensik miatt, nem majd 3-4-5-ös kd. Tudod mi az átlag? 0.8-1.1. 1.25-től már átlagon felüli vagy. Ha nagyon bújnánk vmi statisztikát az se lepne meg 1.85-től már hatványozottan esne a playerszám. Tudod mi a probléma? Nem az aimassist, hanem pont az, hogy a public lobbykban mivel nincs rank rendszer ezért a felső néhány százalék, az 1.85+ réteg nem tud önmagával játszani. Ezért, hogy ne menjen le a szezon mire talál lobbyt a játék így folyamatosan vissza sorolja az átlaghoz. Ezért szopnak relatív sokat az 1 alattiak. 1.25-el meg időnként vértizzadsz. Na ez baj. Ehhez képest nem látom problémának az assistot.
varázslatos szidalmak és a mágikus licencszerződések, mindkét fél megidézi maga irányítható jogászait, számtalanszor fölhangzik az "OWNAGE" szó, végül a legerősebb támadásban megidézik Kotickot és Newelt is. by:Necroman_Mk2
-
lolller
tag
Gyanítod? Kivel kellene összeraknia szerinted a newbie 0.5-el? Micsoda éleslátás! Egy activison profilt azért linkelhetnél, mert nehezen hiszem, hogy 1-es kd fölött képes valaki ennyi marhaságot összehordani. Mert ezek alapján 0 játék tapasztaltod van. Ismerek néhány ügyes játékost, soha senki emiatt nem panaszkodott még részükről. Bőven elég minden másért izzadniuk. Kötve hiszem, hogy olyan szinteken ez jelentené az igazi problémát. Ha meg elraknak és az aimassistot nem tudod kimozogni, akkor van egy rossz hírem. Bot a mozgásod és szarul pozícionálsz.
-
lolller
tag
Nekem meg van 2000 win meg majdnem 6-os KD, még sem érzem, hogy gond lenne az assist.
linkeld a profilt és elhiszi mindenki. Egyelőre csak a licit megy.
-
gjung44
tag
https://www.youtube.com/watch?v=AtbWN2U012Q
Ha valakit érdekel akkor itt megnézheti az ezredik győzelmem még nyárról, ami után rögtön ki is szálltam a nagypályás játékból. Büszke vagyok rá mert főleg a tapasztalat és a taktika ami hozzá segitett ehhez a számhoz, amit akkor még csak kb 1500 játékos tudott elérni az egész világon. Szivesen foadom a kritikát is olyanoktól akik képesek hasonló eredményre
-
lolller
tag
Ügyes, grat az 1000 winhez! Kösz a profilt. Így tiszta.
Szép gameplay, bár nem tűnt egy nehéz lobbynak. Solo-t nem szeretem, nekem lassú. Mindenki biztonsági játékot játszik. Így nem is érdemes hasonlítgatni a kd-t, normál napokon 10+ kill/fej az alap nálunk is, de egy trióban nyilván egyszerűbb összegereblyézni. Így meg abszolút nem értelek ezzel az aimassistal kapcsolatban...
-
lolller
tag
Pontosan értem, hogy miért mondja egy ügyesebb player, hogy problémája van vele. Nekem meg az a problémám, hogy a túlzott önértékelésben szenvedő egyének, ha véletlen lelövik és neadj isten egy szerencsétlen kontrolleres az akkor tuti az aimassist. Én is nagyon szívesen sírnék, hogy a tökömért dob be hozzád hasonló playereket( bár azért megsüvegelendő az 1000 win-ed és tényleg ügyesen játszol, de a solo bujkálást meg a trio-quadokat ne hasonlítgassuk, mert teljesen eltérő stílus) hozzánk 1.3-.1.5 közé és a mi matcheinkből 10/3 tuti elvan ezzel cseszve. Ebből azért szerintem megegyezhetünk, hogy több van miutan folyamatosan dobál le titeket a lobby közénk, hogy tudjatok játszani. Ha egymásra kellene várnotok akkor nem, hogy 1000, de 100 win-ed se lenne, mert nem talál lobbyt. Az meg, hogy neked írtam... hát nincs a homlokodra írva, hogy dedikáltan 1000+ win meg 3kd és sztem nincs is azon mit megsértődni, hogy nem hittem el csak úgy, mert ahogy elnézem itt is ez a divat, hogy a botplayerek szeretik kicsit túlértékelni a saját teljesítményük aminek meg nincs valóság alapja. Hát nálad nem így van, de ezt sztem el is ismertem mikor hitelt érdemlően bizonyítottad. Biztosan más lenne a szitu, ha nekem is lenne benne 2600 órám, de így 600-al egy ilyen 1.5-re futotta.
-
lolller
tag
Amiatt sorry! Rad aztan tenyleg nem lehet ezt mondani, de nezd el nekem ahogyan te is irtad, mar osszekevertem a mindenert sirni kell allapottal. nezd a jo oldalat, benne vagy a felso par szazalekban, ha fel is bosszant egy ilyen eset kovetkezo 5 korben hozzad kepest ugy is kapsz egy csomo botot akit aztan halomra lohetsz velem egyutt.
-
-
-
BITBOYS
addikt
Ha megveszed akkor megkapod, de szerintem nem ér annyit se..
De ha megveszed és használod, akkor elvileg fejlődik az alap fegyver is, aztán ha feloldod megkapod az addig megszerzett cuccokat hozzá.
De inkább nézz utána, mert ebben a kellemes kis játékban már semmi sem biztos. -
-
-
Polllen
nagyúr
válasz gjung44 #3247 üzenetére
Nálam az a különbség, h eddig 90-100 fps-m volt Vondelen, az első szar patch óta ez stabil 60. Viszont fps drop nélkül darabos volt a játék. A helik akadozva repültek, ami nem fps hiba. Az utolsó patch óta ugyanúgy 60 fps van, de már smootabb.
Hozzáteszem, egy kört mentünk akkor, simán elhiszem, h a bejelölt rész még mindig fos.Az is egy vicc, h a legnagyobb és legkisebb mapon ugyanannyi fps-m van…
Szóval átfogalmazom. Az utolsó patch óta nálam játszhatónak tűnt. Előtte nem volt az.
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Windows Insider Program
- Autós topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- PlayStation 5 Pro teszt
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- UItra 9 185H / 32GB DDR5 / Intel Arc GPU / 1TB SSD - Beelink mini PC
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -50% Brutál i7-12700H 14Mag 16/512 RTX 3060 6GB FHD 144Hz!
- 6 gen i5 ös 14 os Acer TravelMate X349-M (Kijelző sérült)
- 10 gen ACER ASPIRE 3 A317 Laptop
- Apple iPhone 14 Pro Max 128gb - Újszerű, számla, garancia, akár beszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest