Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
reelc
veterán
"Ha magára hagyják akkor szerintem nekik befellegzett."
Erre sok példa volt már és a lassú javítgatásokra is.Ha magára hagyják, a megmaradt bugokon kívül nyilván szerver se lesz, se szezon.
Emiatt egyre rosszabb vétel lenne, csak singleként.Ráadásul emlékezni fognak az emberek, hogy csináltak bukott játékot = kevesebb bizalom a következő projektjük felé, már ha lesz.
Ezek miatt is írtam, hogy örülök hogy nem hagyták magára. Nagy siker nem lett, se kevés bugos, viszont korrektül játszható még lehet, bővülő tartalommal. Tudom ez nem vigasztalja azokat akik mondjuk az első félévben vették teljes áron. Ez mindig rizikós dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest