Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- E-book olvasók
- AMD FX
- Noctua+Asetek: egyre közelebb a Noctua első vízhűtése
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Mit rejt a telefonod? – A tranzisztorok elképesztő világa
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Idén lesz tíz éves az AMD Socket AM4 foglalat
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaaS
addikt
Szinte mindent meg lehet oldani egyedül is. Talán
. Mondjuk volt már lvl 81 főmufti, akinek lefeküdtünk négyen, annyiszor, hogy elfogyott a revive. Instakillezett a drága, nem is egyesével
. Ezek az assassin alertek borzasztóan kemények néha... a csapat általában akkor esik szét, ha valaki haldoklik. Persze van, aki értelmesen tud játszani egy Maggal, és a többieknek figyelni sem kell a haldoklókra, de ez általában ismerősök, összeszokott emberkék játékában jellemző.
Az új pályák kemények a bosszokkal a végén. Csak pislogtam, mikor szaggatni kezdett, mert egyszerre ötvenen rontottak ránk. Mivel a warframe-ekhez igazítja a szintet, a becsatlakozós játékok általában könnyebbek, bár nehézségtől/pályától is függ. Ha négy harmincas warframe indít egyet, ott már azért van játék.Igazából nemtom pontosan, mire gondolsz, de ahogy nézem ez egy ilyen magyar betegség, hogy coop játékot szingliben tolni, mert "meg tudom csinálni". Eddig mindenki szinglizett, akivel összefutottam, ilyen-olyan okból, bocsássatok meg, de én nem értem. Attól szórakoztató, hogy többen játsszuk.
A legnagyobb ordítva röhögések mindig online meccsekből voltak, nem solo meg private.Ha túl könnyű a játék, akkor lehet törölni a warframe-eket, újból kezdeni a gyártásukat, ahogy én csinálom (van már tíz wf ugye), vagy lvl 10-15 körül mászkálni Erisre, Ceresre, és akkor mindjárt van kihívás, móka, kacagás.
szerk: Az új pályák viszont tényleg zseniálisak. Van ahol már csak falmászással-ugrással lehet továbbmenni, egy pár embernek már beletört a bicskája ebbe is, de hát... ez van. Nekik biztos frusztráló a játék
!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Steam topic
- Mesterséges intelligencia topik
- E-book olvasók
- Hyundai, Kia topik
- EA Sports WRC '23
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG SN8Y 5.1.2 Dolby Atmos soundbar MERIDIAN technológiával hangprojektor
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED - Intel Ultra 5 226V - 16GB - 512GB - Win11 -3 év gari - HUN - PEN
- Licencek
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G2 SFF brand - i7 6700 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB W10
- AKCIÓ! Motorola Edge 60 Pro 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Mondjuk volt már lvl 81 főmufti, akinek lefeküdtünk négyen, annyiszor, hogy elfogyott a revive. Instakillezett a drága, nem is egyesével
!