Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Apple asztali gépek
- RAM topik
- Mikor lesz már jó a Bluetooth? — Bluetooth 6.0 technológia
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED monitor topic
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaakuum
addikt
soloban, egy frammel szerintem azért nagyságrendileg unalmasabb. Meg mint írtam, a mastery szinted attól is függ, mennyi cuccot húztál fel maxra. Az meg befolyásolja azt is, hogy mennyi speciális riven modod lehet, egy nap mennyit tradelhetsz (ha esetetleg rákapsz a dologra... nekem is van olyan ismerősöm, aki a néhány hónapos gyerekkel az ölében nem tudott játszani, így a tradelésre ment rá, és 1000+ platos modokkal bizniszelt rendszeresen)
Kezdőknek jár 2 vagy három frame slot, meg vagy 3-4 fegyver slot, azokat szerintem úgyis fel fogod tölteni, már csak a kíváncsiság miatt is. Én is azt hittem, hogy lehet játszani az alappal, de ... de a fiamnak is vettem egy 75%-os leárazásnál egy párszáz platot, hogy legyen helye az új cuccainak (erre fél év után rákkattant a fortnite-ra, de most meg jól elkezdődött az iskola
). Szóval lehetni lehet, csak macerás szerintem, illetve sokkal érdekesebb és jobban leköt, ha ott van egy arzenál, és válogathatsz, hogy milyen küldire mivel menj stb.De ha ennyire látod, hogy mennyi időd van rá, akkor azt javaslom, kezdd el megismerni jobban a játék alapjait, aztán majd kialakul. Elsőnek úgyis a térkép felnyitása a legfontosabb, hogy utána bárhová szólnak a napi küldik, tudj menni akár egyedül is.
Partiban viszont bárhová tudnak vinni, oda is, ahová neked lockolva van.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Warships
- Gumi és felni topik
- Gyúrósok ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Ultra 2
- Professzionális gamer pc...!
- Dell Latitude 5430 / 12GEN Core i7 / 16gb RAM / 256gb NvMe ssd / win11 / Világitó Bill
- új HP Pavilion 16" fémházas - AMD Ryzen 5 8540U - 16GB DDR5 - 512GB SSD - gyári gari 2028-ig
- ASUS ROG Raikiri Pro OLED kijelzős prémium kontroller (Garanciás: 2026.12.09. Oázis Computer)
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ AMD RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B150M i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1050Ti 4GB Nbase Black Midi DeepCool 400W
- Dobozos ÚJ ASUS TUF 17 Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 512 SSD RTX 4070 (8 GB) 2.5K 240Hz Garancia
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 512GB NVMe SSD
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium 100% Akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). Szóval lehetni lehet, csak macerás szerintem, illetve sokkal érdekesebb és jobban leköt, ha ott van egy arzenál, és válogathatsz, hogy milyen küldire mivel menj stb.