- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topik
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
durma77
csendes tag
válasz
egyedülülő #2658 üzenetére
Engem is felvehetsz :-) durma77 vagyok jatekban is...
En ugyebar most ujrakezdtem a jatekot de a regi karakterrel. Szereztem is egy kubrowt. Raksa lett szoval valahol elegedett vagyok... Bent van mind a ket kepessege de a protectet meccsenkent 1szer hasznalja a howl kepesseget pedig meg sose lattam... Emellett akadt eg kis problemam... A mag primehoz kell meg egy system.... Ezt viszont nem adja ki. Raadasul a survivalokat alig birom kitolni valameddig.. Regen soloban toltam sokszor most csapatban sem megy.. t1 35 percig megy t2be nem jartunk.. t3 15 percnel majdnem bukott lett mert elfogyott az oxigen... Barmit lattunk megoltuk de nem eobnk oxigenakkot.... Help pls!
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest