Hirdetés
- Nem villog többet a kijelző a GeForce driver gyorsjavításával
- IFA 2026: Kedvező(bb) árak és színek: ez a Lenovo új notebookjainak vonzereje
- IFA 2026: Kell egy kisebb konzol? Az Acer körbenyeste az Atlas 8-at
- IFA 2026: az NVIDIA RTX Spark beházasodott a Lenovo Yoga termékcsaládjába
- Őszindító hardvercsomag
- Bluetooth hangszórók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- RAM topik
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fujifilm X
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
xundyingx
tag
-
Zilko87
aktív tag
Mentségükre szólva ez volt a harmadik alkalom, hogy kipróbálhattad volna. Az elöző kettö pedig péntektől hétfőig tartott...
-
xundyingx
tag
Hát ilyen ostoba szervezést, hogy vasárnap délelőtt 10-kor lekapcsolják a szervereket.... Gondoltam ma du kipróbálom, most lett időm aztán jött a meglepi üzenet. Így már el is vitte a kedvem.
-
pRoject22
addikt
-
IzI
őstag
Most mentem pár órát, volt jó része is meg rossz is, az ugrási meg mászási animációk meg fizikák azok mintha az UE5 alap assetből lettek volna kiollózva, szinte semmit nem dolgoztak rajta, számomra ez eléggé zavaró.
A másik zavaró dolog a sok tornyban kempelő sniper, nincs olyan meccs ahol ne lenne minden toronyban egy aki fejbe fog kúrni amikor kiszállsz a heliből, amúgy maga a játék jó lesz majd valamikor de én úgy gondolom ,hogy az majd akkor lesz ha 1.0-ban lesz, márha eljut addig mert ki tudja ez a hype meddig tart ki illetve a csalókkal mit tudnak majd kezdni mert már most is láttam a scoreboardon 60-80 killes tagokat elég sokat.
Nekem nem ér annyit,hogy fizessek érte,de amúgy eljátszanék vele. Szerintem 15-20e főre befog állni 2-3 hónap után
-
pRoject22
addikt
Most mentem pár órát, volt jó része is meg rossz is, az ugrási meg mászási animációk meg fizikák azok mintha az UE5 alap assetből lettek volna kiollózva, szinte semmit nem dolgoztak rajta, számomra ez eléggé zavaró.
A másik zavaró dolog a sok tornyban kempelő sniper, nincs olyan meccs ahol ne lenne minden toronyban egy aki fejbe fog kúrni amikor kiszállsz a heliből, amúgy maga a játék jó lesz majd valamikor de én úgy gondolom ,hogy az majd akkor lesz ha 1.0-ban lesz, márha eljut addig mert ki tudja ez a hype meddig tart ki illetve a csalókkal mit tudnak majd kezdni mert már most is láttam a scoreboardon 60-80 killes tagokat elég sokat.
-
CptAdamica
nagyúr
Gondolom játszanak vele 202 ezren és fokozatosan bővülnek a szerverek.
Amúgy a FOB építés nagyon jövedelmező a játékban, előző kört végig építettem és 100+ ezret zsákoltam be, plusz a legnagyobb kalapáccsal lehet olajfúrót építeni, ami egy ideig oda vonzza a hot zone-t, szóval megéri.
-
la_cc
addikt
Mi ez a server queue?
-
FMBY
őstag
Én is kaptam, viszont nekem az lenne a kérdésem hogy meddig tart a mostani béta teszt?
-
pRoject22
addikt
Kaptam invet a tesztre, esetleg van valami discord ahova lehet csatlakozni játszani?
-
zolee0307
őstag
Elvileg dolgoznak rajta.
Csak most az a kérdés, hogy refundoljam-e, vagy sem?
-
CptAdamica
nagyúr
-
zolee0307
őstag
Igen, azt írták, hogy ez a build nem fog menni linuxon az elytra miatt.
Na király. És a későbbiek?
-
CptAdamica
nagyúr
-
zolee0307
őstag
Steamen telepítve van a playtest, de elindítása után azt írja, hogy nincs telepítve az eac modul. De ugye most át álltak elytra-ra. Szóval ilyenkor mivan? Az elytra nem támogatott még linuxon?
-
FMBY
őstag
"Szóval, ha mindenképpen ki szeretnéd próbálni a játékot, rendeld elő, így garantáltan hozzáférhetsz. Ahogy mindig: ha mégsem neked való a játék, kérj visszatérítést; a Steam felhasználási feltételei lehetővé teszik az előrendelt játék visszatérítését bármikor a megjelenés előtt.
A hétvége folyamán további játékosokat engedünk be a Steam bétarendszerén keresztül, de nincs rá garancia, hogy bekerülsz. Jelenleg annyi előrendelésünk van, hogy nem tudjuk garantálni a hozzáférést mindenki számára – az előrendelőkön kívül –, amíg éles körülmények között nem teszteltük a háttérrendszert a hivatalos indulásra."Jogos. Megveszem aztán ha nagyon nem jön be akkor refound.
-
Zilko87
aktív tag
"Szóval, ha mindenképpen ki szeretnéd próbálni a játékot, rendeld elő, így garantáltan hozzáférhetsz. Ahogy mindig: ha mégsem neked való a játék, kérj visszatérítést; a Steam felhasználási feltételei lehetővé teszik az előrendelt játék visszatérítését bármikor a megjelenés előtt.
A hétvége folyamán további játékosokat engedünk be a Steam bétarendszerén keresztül, de nincs rá garancia, hogy bekerülsz. Jelenleg annyi előrendelésünk van, hogy nem tudjuk garantálni a hozzáférést mindenki számára – az előrendelőkön kívül –, amíg éles körülmények között nem teszteltük a háttérrendszert a hivatalos indulásra." -
FMBY
őstag
Jelentkeztem Steam-en béta tesztre de még nem kaptam emailt. Akkor ezt buktam vagy van rá esély hogy kapok még a héten?
-
CptAdamica
nagyúr
-
nanofocus
tag
20:00-tól lesz az FPS Game Show, de a reddit és a discord csati szerint is már 8-tól nyitják a szervereket, egészen vasárnap reggelig.
-
CptAdamica
nagyúr
Hétvégén ismét csapatás.
-
Novver
senior tag
Szeptember 3.-án érdemes nézni az FPS Game Show-t, lesz egy "major announcement"
Én reménykedek egy Open Beta-ban, és a twitch dropok aktiválásában. Kelleni fog egy nagyobb stresszteszt. -
frango13
aktív tag
Kösz!
Érdekes, hogy erre a videóra nem találtam rá... Tetszik a hozzáállásuk, úgyhogy kb. meg is győzött.
(BF6-nál csalódtam, mert konzolra, 8 magos procira fejlesztették és 6 maggal beesett az fps 60 alá is...) -
Zilko87
aktív tag
Sziasztok!
Sajnos nem tudtam játszani a bétával, de videókat néztem róla és nagyon tetszik a játék. Valaki játszott az enyémhez hasonló géppel?(1080p, i5-10600KF, RTX 3060 Ti, 16GB DDR4)
Azt szeretném tudni -a vásárlás előtt-, hogy milyen FPS értékekre lehet számítani. Nekem a stabil 72+ FPS lenne a minimum cél. 90 felett meg már teljesen jó.
Köszi!
[link] Itt van egy videó a fejlesztőktől, szerintem nem lesz vele gond. Mi erősebb gépekkel játszottuk az alfát és a bétát is, senki sem panaszkodott a teljesítményre. Van benne DLSS és FSR4 is.
-
frango13
aktív tag
Sziasztok!
Sajnos nem tudtam játszani a bétával, de videókat néztem róla és nagyon tetszik a játék. Valaki játszott az enyémhez hasonló géppel?(1080p, i5-10600KF, RTX 3060 Ti, 16GB DDR4)
Azt szeretném tudni -a vásárlás előtt-, hogy milyen FPS értékekre lehet számítani. Nekem a stabil 72+ FPS lenne a minimum cél. 90 felett meg már teljesen jó.
Köszi!
-
Novver
senior tag
Én nyomtam a kis helis utánpótlást, xp terén egész jól lehet fejlődni vele, megszerezni a scope-okat, viszont adhatna kicsit több pénzt ha csak utánpótlást viszel. Ha embereket raksz ki, akkor ad jutalmat azért, hogy életben maradtak, meg hogy odaértek, még akkor is, ha valakit megölnek, ez mondjuk frankó.
Nekünk is rettenetesen bejött. Kellett már egy milsim ami mégsem ANNYIRA milsim. Tarkov, ARC és egyéb játékok után vágyunk valami újra, és ez nagyon de nagyon megfogott minket.
Rettenet várós. 20 órát belevágtam a playtestbe. A twitch dropokat sajnálom, a ghillie hiányozni fog. -
CptAdamica
nagyúr
A bétával 15 órát töltöttem. 1440p-n, FSR nélkül, 100 és 120 fps között ment alacsony beállítason. ( RX 9060 XT 16GB) Netcode nem volt feltűnően bibis.
Nekem, battlefield-es háttérrel, tetszett. Az akció/teendők ütemezése nem volt zavaróan lassú. Az utazást(respawn) nem éltem meg bűntetésnek, de ezt embere válogatja.
A csapatmunka nagyon komoly örömforrás. A VoIP itt is nagyon jó élmény, angol vagy német kötelező. Minden egyes kill nagy élmény. De azt senki ne gondolja, hogy csak erről szól. A transport, a heal, az építés az utánpótlás, stb mind olyan tevékenység amivel súlyos zsét lehet szakítani.
A koncepció most működik. Nem látom át, hogy a későbbiekben, amikor már csontig lerágott meta vagy meták lesznek mennyire lesz élvezetes a játék, de most egy határozottan jó és érdekes élmény így az elején.Én nyomtam a kis helis utánpótlást, xp terén egész jól lehet fejlődni vele, megszerezni a scope-okat, viszont adhatna kicsit több pénzt ha csak utánpótlást viszel. Ha embereket raksz ki, akkor ad jutalmat azért, hogy életben maradtak, meg hogy odaértek, még akkor is, ha valakit megölnek, ez mondjuk frankó.
-
12sent
újonc
A bétával 15 órát töltöttem. 1440p-n, FSR nélkül, 100 és 120 fps között ment alacsony beállítason. ( RX 9060 XT 16GB) Netcode nem volt feltűnően bibis.
Nekem, battlefield-es háttérrel, tetszett. Az akció/teendők ütemezése nem volt zavaróan lassú. Az utazást(respawn) nem éltem meg bűntetésnek, de ezt embere válogatja.
A csapatmunka nagyon komoly örömforrás. A VoIP itt is nagyon jó élmény, angol vagy német kötelező. Minden egyes kill nagy élmény. De azt senki ne gondolja, hogy csak erről szól. A transport, a heal, az építés az utánpótlás, stb mind olyan tevékenység amivel súlyos zsét lehet szakítani.
A koncepció most működik. Nem látom át, hogy a későbbiekben, amikor már csontig lerágott meta vagy meták lesznek mennyire lesz élvezetes a játék, de most egy határozottan jó és érdekes élmény így az elején. -
zolee0307
őstag
-
12sent
újonc
-
DiamondBack
senior tag
-
wjbhbdux
veterán
Meddig is lehet előrendelni és mikor lesz a béta?
Most hétvégén lesz.
-
DiamondBack
senior tag
Meddig is lehet előrendelni és mikor lesz a béta?
-
zolee0307
őstag
-
wjbhbdux
veterán
Remélhetőleg az early access alatt valamikor megoldják ők is, és mire kijön menni fog több platformon. Korábbi tesztekem ment amúgy Linuxon, csak most hogy belerakták az anticheatet már nem.
-
zolee0307
őstag
-
wjbhbdux
veterán
-
zolee0307
őstag
Sziasztok!
Vki próbálta linuxon a játékot?
-
Spizzi
aktív tag
Nekem is beleszaladt 20órám. Régóta figyeltem ezt a játékot, és nagyon bíztam benne, hogy jó lesz. Komolyan mondon, nem sok játék volt még amivel ennyire jól szórakoztam. Baromi jó a gameplay, tényleg jól egyensúlyozik a taktikai gamek és arcade lövöldék között. Igazából szabad kezet kapsz, hogy mit is csinálj, nem korlátoz semmiben, de amit csinálsz azt díjazza. Lehetsz csak fuvaros, szállíthatsz akár helivel emberek a zónába, építhetsz bázisokat, kempelhetsz mesterlövésszel, mehetsz a mozgó zónába gyalogosan, szedheted a tàrsaidat...stb. Rengeteg potenciál van benne, és tudott újat mutatni a squad, hll, bf és codok után. Simán előrendeltem.
Jó ezt olvasni, hogy sikerült valamiféle újdonságot létrehozni az FPS műfajban. Nekem amikor bejelentették az keltette fel az érdeklődésem, hogy valószínűleg pörgős lesz a gameplay, de a pénz rendszer miatt van egy felsőbbrendű cél azon felül is, hogy mittomén' mennyi a K/D-m.
Sima multikba, mint pl. BF, HLL, Arma egy idő az lesz nekem unalmas, hogy oké harcolok.... de miért? Mi a felsőbbrendű cél? 2 új camo meg egy új badge, illetve csak maga az élmény, hogy ott voltam.
Extraction játékokba pl. Tarkov pedig azt nem szeretem, hogy túl lassú, túl körülményes, nem csapat orientált és nagy a gear fear.
Ez a Wardogs pedig olyan, hogy kb. pont ezt a kettőt kombinálja, ami papíron telitalálat nálam... aztán meg majd kiderül. Lehet bármilyen jó egy shooter ha a fundamentumai nem jók. A gunplay-re nagyon allergiás vagyok, ha nem elég immerzív, hanem inkább ilyen airsoftos súlytalan kis semmi akkor nem is játszok vele. De a videók alapján az is rendben van de előben is látnom kell.
-
Zilko87
aktív tag
Nekem is beleszaladt 20órám. Régóta figyeltem ezt a játékot, és nagyon bíztam benne, hogy jó lesz. Komolyan mondon, nem sok játék volt még amivel ennyire jól szórakoztam. Baromi jó a gameplay, tényleg jól egyensúlyozik a taktikai gamek és arcade lövöldék között. Igazából szabad kezet kapsz, hogy mit is csinálj, nem korlátoz semmiben, de amit csinálsz azt díjazza. Lehetsz csak fuvaros, szállíthatsz akár helivel emberek a zónába, építhetsz bázisokat, kempelhetsz mesterlövésszel, mehetsz a mozgó zónába gyalogosan, szedheted a tàrsaidat...stb. Rengeteg potenciál van benne, és tudott újat mutatni a squad, hll, bf és codok után. Simán előrendeltem.
-
Spizzi
aktív tag
Én is nyomtam kábé 15 órát, alapvetően élveztem, tök jól egyensúlyozik a játék a milsim/arcade vonalon és ahhoz képest, hogy alfa tök jól futott, jó a netkód, kevés buggal találkoztam, jól összerakták.
sZapu
Engem ez sokkal jobban megfogott, mint például a Squad, azt is nyomtam egy ideig, de annyira fárasztó, hogy remegő kezű katonával kell lőni iron sightal a mocsok nagy pályákon.Ha 15 órát beleraktál akkor rossz nem lehet. Néztem jobb minőségű gameplay-eket (pl. Jackfrags) és tetszik nagyon vidiken keresztül. Igazából előrendelem mert ha mégsem jönne be, akkor a refund policy miatt nem nagy kaland.
-
CptAdamica
nagyúr
Jó sokszor el is mondják hogy rendeld elő a béta hozzáférésre majd kérd vissza az árát

Amúgy jó is, hogy ennyire világosan beszélnek, mert amúgy a játék nagyon frusztráló tud lenni, ha sokszor halsz egymás után és nem változtatsz a stíluson. Valószínű sokan csak megveszik a hype miatt és nem számítanak rá, hogy ez a zsáner ilyen, büntetés van például halál után.
-
DiamondBack
senior tag
Ilyen dev videót sem láttam még!
Megjelenés: Szeptember 10.
Ár: 40 euró / 60 euró a supporter
2 év early access időszakot terveznek és az ár fokozatosan 40 euróról 60 euróra fog felmenni ez idő alatt. Nem lesz monetizáció az early access ideje alatt, majd csak 1.0-tól és elvileg 3 pályával indul. Előrendelők hozzáférést kapnak a zárt bétához (aug 21), de azt mondják, hogy ha nem tetszik, akkor bármikor refundolhatod.Jó sokszor el is mondják hogy rendeld elő a béta hozzáférésre majd kérd vissza az árát

-
CptAdamica
nagyúr
Ilyen dev videót sem láttam még!
Megjelenés: Szeptember 10.
Ár: 40 euró / 60 euró a supporter
2 év early access időszakot terveznek és az ár fokozatosan 40 euróról 60 euróra fog felmenni ez idő alatt. Nem lesz monetizáció az early access ideje alatt, majd csak 1.0-tól és elvileg 3 pályával indul. Előrendelők hozzáférést kapnak a zárt bétához (aug 21), de azt mondják, hogy ha nem tetszik, akkor bármikor refundolhatod. -
sZapu
tag
Én is nyomtam kábé 15 órát, alapvetően élveztem, tök jól egyensúlyozik a játék a milsim/arcade vonalon és ahhoz képest, hogy alfa tök jól futott, jó a netkód, kevés buggal találkoztam, jól összerakták.
sZapu
Engem ez sokkal jobban megfogott, mint például a Squad, azt is nyomtam egy ideig, de annyira fárasztó, hogy remegő kezű katonával kell lőni iron sightal a mocsok nagy pályákon.Szerintem jobban is sikerült, mint azt előzetesen számítottam rá. Egy hibába futottam bele, valamilyen oknál fogva nem engedett lassan lopakodni, de okára nem jöttem rá ( volt egy pár perc amikor ment, utána elvesztette a fonalat ). Ettől függetlenül potenciál van benne, de hogy ez elég lesz-e arra hogy ne csak egy újabb játék legyen a repertoárban, az majd kiderül

-
CptAdamica
nagyúr
sZapu
Engem ez sokkal jobban megfogott, mint például a Squad, azt is nyomtam egy ideig, de annyira fárasztó, hogy remegő kezű katonával kell lőni iron sightal a mocsok nagy pályákon. -
sZapu
tag
ki játszik az alfával?
Én kaptam meghívást, kb 10 órát bele is tettünk ismerőssel. Szerintem nem egy rossz játék lesz, feltéve ha lesz is játékosbázisa...
-
Spizzi
aktív tag
ki játszik az alfával?
Meghívtak, de "sajnos" pont nem volt jó az időpont mert nyaralni voltam.
-
DiamondBack
senior tag
ki játszik az alfával?
-
Spizzi
aktív tag
35 perc gameplay érkezett, illetve az ígéretek szerint a játék még idén nyáron meg is fog jelenni.
-
Spizzi
aktív tag
A hivatalos marketing anyagokon felül egy kis plusz magyarázat, hogy mégis hogyan fog működni ez a játék. Először is fizetős lesz, ún. one time purchase, tehát megvetted és az összes tartalomhoz hozzáférsz. Nem lesz Battle Pass sem. Szezonok viszont lesznek, de erről később.
A játékmenet gyakorlatilag ahogy a kezdőbejegyzésben is olvashattátok: King of The Hill. Magyarul van egy zóna a pályán, amit a csapatnak kell birtokolnia a győzelemhez. Konkrétan ez egy mindig random 4km2 terület az összesen 256km2 pályából. Összesen 100 fő harcol egyszerre, ők is 3 csapatra osztva, tehát 33 ember/csapat. Igen, furcsa választás a 100-as limit, ugyanis nem osztható 3-al, azt a maradék helyet fenttartják egy AFK játékosnak vagy kitudja igazából, nem lényeges.
A csavar a receptben, hogy más hasonló játékokhoz képest (pl.: Battlefield) a loadout nem ingyen van. Ha meghaltunk akkor kvázi "csupaszon" éledünk a frakciónk alaptárborában, ahol az NPC kereskedőnél kell felszerelnünk magunkat, természetesen pénzért. Maga a gear system az inkább az extraction játékok rendszerére hajaz, tehát sisak, mellény, táska, fegyver, ahhoz külön a tárak és lőszerek stb. Pénzt gyakorlatilag bármiből tudunk szerezni, ölés, élesztés, javítás, építkezés, rombolás illetve még kereskedni is tudunk a csapattársainkkal a harcmező közepén. A meccs közben megkeresett/elbukott pénz nem csak az adott menetre vonatkozik, hanem az egyenlegünk az egy fix dolog mint pl. ABI-ban, DF-ben vagy bármelyik extractionben. Járműveket, harci eszközöket is pénzért vehetünk. Éppen ezért mindig mérlegelni kell bárminek a vásárlása előtt, hogy megéri e ennyit kockáztatni. Ez fogja adni a játék igazi savát. Minden szezon cégén a cash egyenlegünket nullázzák és valamilyen arányban átváltják aranyra, ami a játék prémium fizető eszköze lesz. Aranyból tudunk kozmetikai kiegészítőket venni majd a karakterünkre.
A játékmenet viszonylag realisztikus és kompetitív, alacsony TTK és real-time szimulált ballisztika minden tölténynek. Nem lesznek hősök, szuperkatonák, aktív vagy passzív képességek. A játékos ügyességén és a felszerelésének minőségén múlik majd a siker.
-
Spizzi
aktív tag
WARDOGS
Fejlesztő: BULKHEAD
Kiadó: Team17
Platform: PC (Steam)
Műfaji címkék: Akció, FPS, taktikai, sokszereplős
Megjelenés: 2026 (korai hozzáférés)Koncepció
A WARDOGS egy sokszereplős FPS, ahol a realisztikus fegyverkezelés találkozik a járműves/összfegyvernemi harccal, plusz lehet építeni és rombolni is. Az egész egy katonai sandboxban zajlik, akár 100 játékossal. A játékmód a „King of the Hill” vonalat követi, három csapat megy egymásnak egy random kijelölt, 2×2 km-es kontrollzónáért a hatalmas, 256 km²-es pályán. Az a csapat gyűjti a pontokat, amelyikből többen vannak bent a zónában, és aki először eléri a 100-at, az nyeri a meccset. Mivel a zóna helye mindig más és mindenki máshogy taktikázik, gyakorlatilag nincs két egyforma kör.
Zsoldosok háborúja
Minden játékos 10k dollárral indul. Minden respawn után ebből állíthatsz össze magadnak egy egyedi loadoutot a rengeteg fegyver, felszerelés, kütyü és jármű közül, hogy minél többet tegyél hozzá a győzelemhez. A csapatmunkát pénzzel jutalmazza a játék. Ha feléleszted a társad, beviszed az embereket a zónába vagy épp az objektívet véded/foglalod, azért mind jár a cash. Hogy milyen stílusban gyűjtöd a pénzt és mire költöd, az rajtad múlik. A pénz ráadásul meccsről meccsre megmarad, így ha jókor költesz nagyobb összeget jobb cuccra, komolyabb felszerelésre vagy egy ütős járműre, az simán eldönthet egy csatát és később bőven visszahozhatja az árát. Három zsoldos sereg közül választhatsz, hogy melyiknek erősíted a táborát. Lonestar, Valkyra és Manticore.
Te döntöd el, hogyan játszol
Nincs egyetlen helyes út a fejlődéshez. A WARDOGS nagy szabadságot ad, hogy annyiféleképpen próbáld meg megszerezni a kontrollzónát, amennyit csak szeretnél. Lehetsz magányos farkas, aki ott segít be ahol tud, vagy egy összeszokott osztag részeként operál, teljesen rajtad múlik, hogyan mozogsz a csatatéren. Rámehetsz például a „Hot Zone”-ra ahol dupla pénz jár, felvehetsz egy ghillie ruhát és dolgozhatsz távolról mesterlövészként vagy helikopterrel hordhatod az utánpótlást a társaidnak. De dönthetsz úgy is, hogy megerősítesz egy fontos szűk átjárót, építesz egy saját előretolt bázist, vagy ha inkább rombolnál… beülsz egy tüzérségi ütegbe és rendesen megszórod az ellenséget. Nincsenek kötött játékszabályok, a végén az számít, hogy te mit szeretnél.
Teremts káoszt a taktikai hadviselésben
Lakóházakat dönthetsz romba rakétavetőkkel, vagy nehézpáncélos tankokkal törhetsz át egész városrészeken. A környezet reagál arra, amit csinálsz, nem csak díszlet. Persze mehet a másik irány is, a csapatoddal együtt átgondoltan építkezhettek és megerősíthettek kulcsfontosságú pontokat a pályán, hogy komoly taktikai előnyt szerezzetek.
A WARDOGS minden pillanata 100%-ban a játékosoktól függ
A játékba beépített proxy chat segítségével megbeszélheted a taktikát a csapattársakkal vagy akár szívatni is tudod ellenfeleket. Ez nem egy újabb Battle Royale és nem egy újabb Extraction Shooter. A WARDOGS egy formabontó megközelítés az FPS műfajban, ahol a döntések, a kommunikáció és a csapatmunka számít és ahol te alakítod hogyan játszol egy modern katonai környezetben.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Bluetooth hangszórók
- BestBuy topik
- Mesterséges intelligencia topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mortal Shell ll
- OLED monitor topic
- Minden eddiginél keményebben támadja a csúcskategóriát az új Poco F9 Ultra
- Napelem
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Kingston HyperX Predator 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz
- Eladó HP 255 G10 Ryzen 5 / 16GB / 512 SSD / Win 11
- MacSzerez.com - 2023 MacBook Pro 16" Retina / M3 Pro / 18GB RAM / 512GB SSD / Garancia!
- ASRock B450M Pro4 R2.0
- T14 Gen3 14" FHD+ IPS i5-1245U 16GB 256GB NVMe magyarított (lézerezett) bill ujjolv IR kam gar
- Xiaomi Redmi Note 15 Pro 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell Latitude 5501,15.6",FHD,i5-9400H,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11,LTE kártya
- BESZÁMÍTÁS! 16GB Crucial 4800Mhz DDR5 notebook memória garanciával hibátlan működéssel
- HP Zbook 17 G2 Workstation,17.3"FHD,i7-4810MQ,16GB,256GB SSD,K3100M 4GB VGA,DVD,WIN10
- 27% - ÚJ Samsung Odyssey G5 S27FG506SU QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 180Hz / G-Sync / FreeSync