Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• KROK640

nagyúr

Ahogy elnézem a WT tényleg mindent megtesz azért, hogy véletlenül se legyen kedvem a BP-ket csinálni.
    T2 : vadásszal csináljak 3 kill-t. Ez megvolt egy meccs alatt.
    Majd AB-ről RB-re kapcsoltam mivel votl pár boosterem amit ott akartam ellőni (ott is ugyanez van, minél nagyobb booster annál inkább semmit sem fogsz elérni).
    Jött 10 meccs és a T3-as feladat amiben az volt a cél hogy legyen két assistom. A 10 meccs alatt 6 critet lőttem, egyből kill lett, a másik ötből meg SEMMI. Tehát 5db delikvens a meccs végéig sem esett le vagy visszatért és megjavította magát. De mind?
    BTW ha már itt tartunk ez a 10 RB most ismét rávilágított arra, hogy miért nem fogok jó ideig RBzni megint : Bombernél megy hogy mindenki a legközelebbi bázisra akar lecsapni, ami nem is csoda, mert annál messzebbire nem jut e. Különben 5+ percig repülsz (ebből 2 percben már tűkön ülve lesed az ellenfelet) majd az esetek felében jön egy 5mp-nél rövidebb csata és már vége is a meccsnek. A végén pedig 6+ perces csatában szereztél negyed annyi LB-t meg SL-t amennyit ABben kaptál volna.
    Ezután visszaváltottam AB-re, ahol atz volt a feladat, hogy kétszer legyen légi fölény, vagyis mennydörgő, stb. A mennydörgőt választottam, német 5.7-el két csatából meg si volt a kettő, bár az első nagyon izgalamas volt mert volt egy ellenséges majom aki mindig eggyel lemaradva, meg néha 2-3-al elém teleportálva rajtam volt kilpőtt földiek tekintetében de az utolsó pillanatban én nyertem. A második meccsben is lett volna egy iylen de szerencsére lelőttem idejekorán a két földiek ellen hatékonygépét így 12 földije volt mikor nekem 18, és feladta.
    Végre megvolt az első T3-as érem, és jöhetett az első kalapos feladat, ami 78 földi csatarepülővel :D (egyik kedvencem)

Új hozzászólás Aktív témák