- ASUS ROG Ally
- Milyen videókártyát?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megjöttek a be quiet! Pure Loop 3 sorozatú kompakt AIO-i
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- RAM topik
- Notebook hibák
- Projektor topic
Aktív témák
-
gretzky99
csendes tag
THX.
-
Pötyi
őstag
Szóval nem feltétlenül szükséges annak a tyúkbélnek a megléte... Szerintem ez hasonló dolog lehet, mint a hálózati kártyánál... Ott is csak akkor kell a kábel, ha PCI 1.0-ás a kártya. PCI 2-es eszköz esetén nincs szükség a háromeres zsenórra... (Ezt persze egy hazai bolt agyonsikolázott eladója nem biztos, hogy meg fogja tudni mondani egy Made In Dzsunka modemről... :D ) Olyan részletekbe meg már ne is menjünk bele, hogy hardveres modem, vagy softmodem...
-
Pötyi
őstag
Hát... ASUS P2B alaplap, soros portján külső modem... BIOS-ban beállítva a wake-up-on-ring... Mintaszerűen bekapcsol a gép, ha bejövő telefonhívás érkezik!
-
gretzky99
csendes tag
Hát körbenéztem a neten és nem igazán találtam olyan modemet amin van ilyen csati. Van konkrét típus amit tudtok ajánlani?
-
gretzky99
csendes tag
THX! Megnézem a bótban van-é ilyen és mennyiért.
-
petakpa1
őstag
Szvsz speckós modem kell hozzá amin van egy külön csatlakozó amit az alaplapra dughatsz. Úgy mint a Wake on lan-os hálókártyáknál.
A Bios állítgatásának csak akkor van értelme, ha van ilyen modemed is. -
gretzky99
csendes tag
Faxok fogadása miatt lenne jó....
-
gretzky99
csendes tag
van ilyen is a Biosban, hogy IRQ wake-up. Itt majd mindegyiket lehet engedélyezni. Ha itt a Modem IRQ-ját (nem az Xp szerint) engedélyezem, akkor sem müxik a feléledés.
-
gretzky99
csendes tag
az aida 11-et ír. Ha azt beállítom a Bios-ban akkor sem éled fel a gép a csengésre.
Mit tegyek? -
gretzky99
csendes tag
Adott egy Chaintech Apogee 7VJL alaplap és egy PCI-s modem. Az alaplapon van egy wake-up modem csatlakozó is, a modemen nincs semmi csak a PCI érintkezők. Szeretném beállítani úgy(ha lehet), hogy készenlétből feléledjen a gép ha tel. hívás érkezik. Néztem a BIOS-t is ott bekapcsoltam a wake-up modemet. A modem IRQ-ját (alapban 3 és 15-ig lehet változtatni) viszont nem tudom a az XP-által megadottra beállítani (16 vagy 17 attól függ melyik slotba raktam).
Várom az ötleteket illetve kérdéseket.
Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia (ELKELT)
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest