- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Házimozi belépő szinten
- VR topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple asztali gépek
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Acer notebook topic
- Philips LCD és LED TV-k
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Borosz
őstag
Ezt is megpróbálom...
Érdekes, hogy 10!!! percig használtam a netet ADSL-en keresztül úgy, hogy nem volt bekapcsolva a tűzfal és ekkorát szívtam.
Nem vettem észre, hogy nincs bekapcsolva. Gyanús volt, hogy hirtelen két riasztás is érkezett a NAV-tól. Az IEXPLORE-ból még mindig nem sikerült leírtani, most a munkahelyről írok éppen. Ha letörlöm az iexplore.exe-t akkor a NAV nem jelzi a vírust. Amint visszateszem a fájlt és felmegyek a netre szinte azonnal jelez az írtó, hogy baj van. A kimenő forgalmam meg ha nincs éppen letöltés nagyobb, mint a bejövő.
Megjegyzem csak a PcDome.hu-n jártam amíg nem volt tűzfal... -
Sil
senior tag
1. Rendszervisszaállítás kikapcsolása (ha XP-d van)
2. Gép újraindítása csökkentett módban
3. Vírus- és spywarekeresés (természetesen frissített adatbázisú programokkal)
A Rendszervisszaállítást csak akkor kapcsold vissza, ha meggyőződtél róla, hogy sikerült teljesen kiirtani a vírust. És persze tedd fel a biztonsági frissítéseket is a Windows Update-ről. -
Zenty
őstag
-
Borosz
őstag
Nem tom, hogy de a gépemen csücsül ez a szemét...
Mivel tudom leírtani ha a NAV sem tudja?
IEEXPLORE.EXE-be ette bele magát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15 G2 - i5-1135G7 I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest