Hirdetés
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Dobozcserére kárhoztatja asztali csúcs-CPU-ját az Intel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Színes hardvercsomag a téli szürkeségben
- Milyen monitort vegyek?
- Egérpad topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
vtechun
veterán
nálam egy félóra..(+10 db ilyen dvd van lementve )mert elég töredezett a winyó, főleg mert egyszerre 2 dvd-ről másoltam a cuccost
+ utána lerippelni image-ből, megint egy kis idő...szóval nem hiszem, hogy ne lenne valamilyen progi erre a célra...
pedig 8 mega kesses winyóm van
[Szerkesztve] -
vtechun
veterán
upsz...
-
vtechun
veterán
up!
-
vtechun
veterán
na valaki tud valamit a nyitókérdéssel kapcsolatban írni?
-
Secretive
aktív tag
Azt hiszem amennyi idő alatt megoldást találsz a te megvalósítási elképzelésedre,addigra már talán emulálásból történő újrakiszedéssel is kimásolhatnád a lényeget az AutoGK-hoz (ha van annyi szabad helyed).Egy kicsit bonyolultabb lenne megcsinálni az ifo mode-nak megfelelő infofájlt,mert ahhoz elég jól kell ismerni az ifo felépítését és a vobok tartalmát is,meg hát ugye szerintem a program a vobok méretét is ellenőrzi az ''ifo módban'' lemásolt xx.IFO fájl adatai alapján,tehát még az sem elégséges,hogy meg tudod szerkeszteni az ide kellő ifo-t.
Tényleg marha egyszerű az AutoGK,nem csodálom,hogy ragaszkodsz hozzá,de nem sokkal bonyolultabb és sokkal jobban testre és filmre szabható a sima GK(azaz professzionálisabb),azt is használhatnád nyugodtan.Csak ''megsúgom'',hogy az AutoGK az 1.25-ös verzióig a fájl módban lemásolt dvd-ket kezelte,használhatod azt is erre a célra,és akkor nincs gondod a babrálással és nem is lesz rosszabb minőséged,mint a legújabbal.
Persze ajánlhatnék még vagy tucat másik progamot is,akár a ''hullaeccerű'' dvd2avi-t is ehhez a konverzióhoz,de mivel kérted,hogy ne,ezért nem teszem!
-
vtechun
veterán
Hi! AutoGK-val szeretnék dvdrip-et csinálni DVD-R forrásból, és erre a fájlra van szüksége ahhoz, hogy a dvd tartalmát értelmezni tudja. Ilyenkor szól is, hogy a DVDDecrypterrel IFO módban szedjem le a cuccot, de én csak simán lemásoltam. Ilyenkor jelenleg azt teszem, hogy a winyon lévő dvd fájlokból Nero segítségével egy DVD movie image-t készítek, majd ezt bemountolom Daemon tools-al és azt szedem le dvddecrypterrel IFO módban, és ilyenkor már elkészíti a topiccímben szereplő file-t. Na! Arra lennék kiváncsi, hogy ennek nincs-e valami egyszerübb módja, mármint, hogy megnézze, hogy mik is vannak a vob fájlokban? Mert ez így eléggé körülményes, és sajnos a dvddecrypternek nem tudom megadni a winyón lévő könyvtárat, hogy azt értelmezze. Ja és ne mondjatok olyat, hogy máskor IFO módban szedjem le a cuccot, mert erre én is rájötteem, de mit csináljak a winyón levő 10 dvd-nyi cuccal?
ui: A DVD-k egyébként Forma 1 felvételek, de csak kölcsönkértem, ill. a winyóra másoltam és autoGK-val szeretnék belőlük avi-t csinálni. Aki tud segítsen! Mindenképpen csak az érdekel, hogy ilyen nevü (VTS_01 - Stream Information.txt) fájlt, hogyan tudnék csinálni a dvd-kről. Más megoldás nem érdekel, mert az autoGK nagyon bevált...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 26
- Rekord negyedévet zárt az Apple
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Futás, futópályák
- Xbox Series X|S
- Nintendo Switch 2
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Dobozcserére kárhoztatja asztali csúcs-CPU-ját az Intel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OnePlus 15 - van plusz energia
- További aktív témák...
- MSI RX 580 ARMOR OC 8 GB Garanciával!
- HP EliteDesk 805 G8 Mini PC Ryzen 7 PRO 5750G / 16GB / 1TB NVMe
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 Snapdragon X Elite 32GB 1TB Win11 Pro ARM EU billentyűzet
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- Eladó Konfig I7 6700 16GB DDR4 480GB SSD GTX1660 6GB!
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Apple iPhone 14 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Bomba ár! HP ProBook 430 G4 - i5-G7 I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
+ utána lerippelni image-ből, megint egy kis idő...szóval nem hiszem, hogy ne lenne valamilyen progi erre a célra...![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

szóval a programnak nem tetszik, hogy nem optikai meghajtó... más ötletem nem nagyon van.