Hirdetés
- Mostantól több képkockát generálhat az új Arc meghajtó
- Önmagában is értékesíthetőnek tartja a Vera CPU-t az NVIDIA
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- Ráncfelvarrás után marad nagyjából ugyanaz a Minsforum OCuLinkes mini PC-je
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt501
nagyúr
Ma már nekem sem megy a VoWiFi ismételten MI9T... Kb. 2 hónapig jó volt, semmi gond nem volt vele az előző történeteket leszámítva, de most
már kezdek ráunni az egészre.
Délelőtt még tökéletesen ment még VoWiFi-n telefonáltam, majd elmentem itthonról délután, és mikor nemrég hazaértem már nem jött létre a VoWiFi kapcsolat, pedig a routeren semmi nem változott, még a WAN IP is ugyan az volt mint reggel, a teló meg FIX IP-s DHCP-n.
Az az érzésem hogy ezen a telefonon nincs nekem szerencsém. még kivárom a MIUI 12-t és ha ott se lesz stabil akkor végleg feladom ezen a telefonon, pedig már kezdtem reménykedni hogy talán már stabilan kitart, de úgy látszik engem elkerül a szerencse ez ügyben.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI P4MAM2-V Retro félkonfig, 1 GB DDR RAM, Pentium 4 2,8 GHz CPU, Windows XP
- Creative Sound Blaster 16 (CT2230) Retro ISA hangkártya
- ÚJ HP HyperX Cloud Alpha Bolti ár:30k INGYEN FOXPOST
- Garanciális FiiO SR11 Roon és Airplay bridge / hálózati lejátszó / streamer
- Szinte ÚJ HP HyperX Cloud Flight Bolti ár:45k INGYEN FOXPOST
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S 512GB! Számla + Garancia.
- Xiaomi 11T 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

már kezdek ráunni az egészre.
tomp