Hirdetés
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt501
nagyúr
válasz
tibike8
üzenetére
Ismerős én a Lugas utcai troli végállomásnál lakom, ez ahol én lakom Telekom részéről még rosszabb, mert egy olyan rész ez ahol már a lakásban egyik környékbeli torony sem érvényesül rendesen, B20 lenne a megoldás, de az meg ledobál a lakásban és minden áron a B3-at erőlteti. Mint ismered a környék igen sűrűn lakott ez is probléma, az adó tornyok elhelyezése sem túl ideális, és igen ritka is.
A klinika park megint ugyan ez a helyzet nagyon rosszul lett megtervezve a terület lefedése és terhelés elosztása az új klinikák épületén belül a hol van hol nincs jel érvényesül, pedig sok sok orvosnak és az egészségügyben dolgozónak a mobil munka eszköz is már, én sokszor dolgoztam az SZTK-ban és ott sem volt túl rózsás a helyzet.
Az egészségügyi épületekben a wifi hálózat kiépítése hozott némi javulást, de az sem tökéletes, de itt ott a VoWiFi képes készülék már egész jól használható.
Sajnos a Telekom nem igazán fejleszt és bővít megfelelő ütemben, tudjuk ennek sokszor gazdasági és terület használati okai is vannak, na meg a pénz...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Házimozi belépő szinten
- Xbox Series X|S
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- AliExpress tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4302
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű MSI Thin 15 - 15.6"FHD 144Hz - i5 -13420H - 16GB - 512GB - Win11- RTX 3050 - 2+ év garancia
- Intel Core i3-8100/ i5-9500 / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T /i7-10700 processzorok- számla, garancia
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

tomp