- Computex 2025: alulról karcolja a 15 GB/s-ot a Phison SSD-vezérlője
- Computex 2025: az űrben is megállja a helyét a Kingston Fury család
- Computex 2025: három új szerverprocesszort mutatott be az Intel
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- Computex 2025: VGA-dömping az Acernél
-
PROHARDVER!
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzz
aktív tag
válasz
andatti #5132 üzenetére
Azért nem egészen így van. A MobileVoipnál a callbackre jön a lista és ki tudom választani, hogy a három regisztrált számomból melyiken hívjon vissza. CSnél pedig csak simán callback van, opciók nélkül. A bajom az, hogy valamiért mostanában a német számomon hív vissza, pedig most itthon vagyok. Ha azon hív akkor roamingot is fizetek és így már nem olcsóEgy pár nappal ezelőttig jó volt és nem tudom, hogy mit sikerült elállítanom, ezért érdeklődöm ily hevesen
Mindenesetre köszönöm az infót, ezt a két vadidegen dolgot nem tudtam eddig. Igaz, webről nem akartam még telefonálni.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- HP Victus 16 - 16,1"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 - Win11 - 1,5 év gari
- Gamer laptopokat beszámítunk vagy felvásárolunk magas áron! Bolti ár 50-80%-ig
- iKing.Hu - Samsung S24 Ultra - Gold - Használt, karcmentes
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest