Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• regent

aktív tag

A #150-es hosszászólásban efge-nek üzenem, hogy tudtommal mindegyik RealVNC-ben megoldott a dolog. Azaz beírod a böngészöödbe, hogy http://Szerver_IP:5800, merthogy ezen a porton kommunikál, nem a megszokott 5900-on, aztán, ha jól emlékszem a szerver leküld neked egy java alkalmazást, amivel aztán a szokot módon dolgozhatsz.
    Ez azért jó, mert nem kell a Viewer gépen a tüüzfallal játszani, hiszen a szokott nyitott portokon megy kifele az üzenet, és nem kell telepítened a nézöö gépre semmit sem.
    A föönököm éppen emiatt szeretné használni, állítása szerint majd netkávézókból fogja nézegetni az otthoni gépét.

èppen ezzel kapcsolatban szeretnék kérdezni. Ugyanis nem müüködik teljesen jól. Kezdöödik azzal, hogy ha nincs java virtual machine a nézöö gépén akkor azt telepíteni kell, admin jogok nélkül ez gázos.
    Tegnap kipróbáltam, ha a nézöö gépen be volt kapcsolva a tüüzfal, akkor nem müüködött, ha kikapcsoltam, akkor minden profin ment.
    Ma már kikapcsolt tüüzfallal sem megy, valami bajról hadovál a java applet. nem értem most mi a baj?
    Valakinek van ezzel tapasztalata?

Új hozzászólás Aktív témák