Hirdetés
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bluetooth hangszórók
- SSD kibeszélő
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
nagash
senior tag
válasz
Konflikt
üzenetére
Szia,
Köszönöm mindkét választ.

Csak egy teszt rendszert adtak az előadás idejére, így Evaluation módban vagyunk.
Nekem a freeNAS nem volt egyértelmű és a Logout-on találta cikkben az Openfiler megtetszett.
Szerintem én tolok el valamit, de az az igazság, hogy az OpenFiler is új és ezek az új Feature-ok is, mert eddig a 3.5-öt használtam kis cégnél.Szerintem felhúzom újra, mert egy másik kolléga közben DRS, DPM, Storage DRS meg mittudomént is tesztelgetett és már szétheggesztve kaptam meg.
Köszi még egyszer!
Nagash
-
nagash
senior tag
Sziasztok!
Olyanban szeretnék segítséget kérni, hogy egy előadáson kellene demóznom vSphere 5 Auto Deploy-t.
Megy is szépen minden addig, hogy Host Profile.
Na itt elszáll az ész.
Szoftveres iSCSI-t használok (Openfiler által kiajánlott).Egyszerűen nem hajlando Compliant-be váltani még a reference Host esetében sem a dolog és kezd idegesíteni.
Olvastam valahol, hogy nem rögzíti ha Host-ról húzom le a Host Profile-t, mindenképpen kézzel kell belenyúlni. Ezzel csak az a baj, hogy nincs mit beállítani az adott felületeken.
Valaki esetleg?
-
nagash
senior tag
válasz
Vasinger!
üzenetére
Szia!
Bármid lehet, ha vinyó (valami nagyobb RAID) vagy SSD nincs alatta, akadni fog.
Én 4 procival, 8Gb rammal nyomom és a lemezműveleteknél kész van.Jártam pár tanfolyamon ahol 512-512Mb rammal futott egymás mellett 2db 2k8R2 szerver és egy Win7 kliens szintén 512-vel.
Linux-al nem lesz gondod, én LAMP szervert tesztelgettem, tanulgattam és Joomla CMS oldalakat készítgettem, akadás nélkül.
-
nagash
senior tag
válasz
kraftxld
üzenetére
Szevasz,
Látom, hogy Te nyomod a legkeményebben. Tudnál olyanban segíteni, hogy szeretnék otthonra egy "whitebox"-ot összerakni és egyedül az alaplapi RAID vezérlő amit még mindig nem támogat az ESXi5. Milyen SATA/SAS RAID kártyát lehetne belerakni, hogy szupi legyen? Van ilyennel tapasztalatod?
Adott 4 mag (Phenom x4 955BE), 8Gb ram, 1db Realtek és 1db Intel Pro1000 kártya.
Az ESXi pendrive-ról fut, de a korábban összerakott 3x500Gb RAID5-ömet szétcincálta, pedig kellene.Előre is köszi!

Nagash
-
nagash
senior tag
válasz
kraftxld
üzenetére
Szia,
Nagyon sok mindentől függ a dolog.
Mivel magát a gépet is másolod, így kell Storage VMotion.
Mindkét hostnak látnia kell mindkét store-t.
Feltétel hogy azonos legyen a processzor a két host-on.
Legegyszerűbbnek azt írták, hogy egyik VCenterből le-, másikba felcsatolni és úgy.
Kérdés még a VM mérete és a két telephely közötti sávszél is... -
-
nagash
senior tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy elképzelhető-e, hogy a VMWare 4.1 Esxi figyelmen kívül hagyja a 3db 500Gb-os Sata vinyóból épített hardveres Raid 5 tömbömet?
Mert nagyon úgy néz ki és ha valóban így van, akkor hiába szívattam magam vele...
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Jövedelem
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Suzuki topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Büszke apukák és anyukák topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest