Hirdetés
- Kompakt vízhűtés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- Milyen házat vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házi hangfal építés
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
-
PROHARDVER!
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
quby
őstag
Igen támogatja. Használtam már ezen a szerveren ESXi-t. gondolom ami most vmnic0-1 azok nem lesznek, hanem lesz helyette 2-3. ezeket be kell állitani konzolon, melyik legyen a managemant és ennyi?
Esetleg ha mégis telepitek egy frisset, van valami bevált módszer hogy a réginek minden beállitását "klónozzam". vswitchek, interfészek, stb.
Nem linux teljesen, de azért nagyon unix based.

-
quby
őstag
Üdv!
Lehet láma a kérdés. Használok pár ESXi-t de még sosem róbáltam hogy egy vinyót simán áttsezek agy másik vasba. Van egy egy vinyós rendszerem elég jól bekonfigolva, ezt kéne másik vasba betenni. Egy sima cserével működne? Azért gondolom hogy igen mert végülis linuxok. Azokat meg nap-mint nap ideoda pakolgaom.
Otthoni szerver, nincs rajta semmi lényeges, de ujra configolni mindent elég sok meló lenne. -
quby
őstag
Sziasztok!
Nem találom a megoldását a VM-es szabályos leállitására. Ha
vim-cmd vmsvc/power.off vmid-vel állitom mle az olyan minha tápkábelt huznék ki. Nincs olyan lehetőség ami szabályosan állit le VM-et? A simán megynomnám a power-t az szbályos leállitási folyamatot inditana. ilyet lehet?UI: jaaa természetesen CLI-ból kellene
-
quby
őstag
válasz
sto1911
üzenetére
Aha...erre gondoltam én is...a vhv.enable = "TRUE" sor lenne ezért a felelős, de sajna ha kézzel beirom nem megy.

Ez a web client a VCSA része? Mert a vmware oldalán látom .ova formátumban, ami gondolom tartalmazza a web client-et csak ugye ingyenes licenszel nem vagyok jogosult letölteni..
-
quby
őstag
Üdv!
6.0-as ESXi + vSphere-l hogy tudom beállitani a VM-nek az Intel VT-x et? Ahogy olvasom csak web client-el, ami nem jár az ingyenes verzióhoz....tehát az ingyenes tudja, csak nem lehet bekonfigurálni....
f@sza...nincs erre valami megoldás? Ebböl a (VCSA) ból nincs próba verzió....(akár privibe is jöhet megoldás
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt vízhűtés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- PlayStation 5
- PlayStation 3
- Kerékpárosok, bringások ide!
- DOOM - The Dark Ages
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Milyen házat vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

f@sza...nincs erre valami megoldás? Ebböl a (VCSA) ból nincs próba verzió....(akár privibe is jöhet megoldás
)