Hirdetés
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 3D nyomtatás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Androidos fejegységek
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
quby
őstag
Igen támogatja. Használtam már ezen a szerveren ESXi-t. gondolom ami most vmnic0-1 azok nem lesznek, hanem lesz helyette 2-3. ezeket be kell állitani konzolon, melyik legyen a managemant és ennyi?
Esetleg ha mégis telepitek egy frisset, van valami bevált módszer hogy a réginek minden beállitását "klónozzam". vswitchek, interfészek, stb.
Nem linux teljesen, de azért nagyon unix based.

-
quby
őstag
Üdv!
Lehet láma a kérdés. Használok pár ESXi-t de még sosem róbáltam hogy egy vinyót simán áttsezek agy másik vasba. Van egy egy vinyós rendszerem elég jól bekonfigolva, ezt kéne másik vasba betenni. Egy sima cserével működne? Azért gondolom hogy igen mert végülis linuxok. Azokat meg nap-mint nap ideoda pakolgaom.
Otthoni szerver, nincs rajta semmi lényeges, de ujra configolni mindent elég sok meló lenne. -
quby
őstag
Sziasztok!
Nem találom a megoldását a VM-es szabályos leállitására. Ha
vim-cmd vmsvc/power.off vmid-vel állitom mle az olyan minha tápkábelt huznék ki. Nincs olyan lehetőség ami szabályosan állit le VM-et? A simán megynomnám a power-t az szbályos leállitási folyamatot inditana. ilyet lehet?UI: jaaa természetesen CLI-ból kellene
-
quby
őstag
válasz
sto1911
üzenetére
Aha...erre gondoltam én is...a vhv.enable = "TRUE" sor lenne ezért a felelős, de sajna ha kézzel beirom nem megy.

Ez a web client a VCSA része? Mert a vmware oldalán látom .ova formátumban, ami gondolom tartalmazza a web client-et csak ugye ingyenes licenszel nem vagyok jogosult letölteni..
-
quby
őstag
Üdv!
6.0-as ESXi + vSphere-l hogy tudom beállitani a VM-nek az Intel VT-x et? Ahogy olvasom csak web client-el, ami nem jár az ingyenes verzióhoz....tehát az ingyenes tudja, csak nem lehet bekonfigurálni....
f@sza...nincs erre valami megoldás? Ebböl a (VCSA) ból nincs próba verzió....(akár privibe is jöhet megoldás
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H310M i5 8500 8GB DDR4 480GB SSD GTX 1050Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- MÉG TOVÁBBI ÁRCSÖKKENTÉS MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

f@sza...nincs erre valami megoldás? Ebböl a (VCSA) ból nincs próba verzió....(akár privibe is jöhet megoldás
)