Hirdetés
-
PROHARDVER!
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
akosxyz
senior tag
válasz
szallasi007
üzenetére
Ez nagyon amatőr volt, de ez okozta a problémám

Túl sok ramot adtam neki
Most már sokkal gyorsabb 
SSD-re nem tudom rakni, mert azon nincs elég helyem már
De ez a sebesség nekem már bőven elég 
Köszönöm a gyors segítséget

-
akosxyz
senior tag
válasz
kraftxld
üzenetére
Igen a toolsok települtek. Egy Hp pavilion, Hdd-re telepítettem a VM-et. Lehet itt van a gond?
-
akosxyz
senior tag
Sziasztok, full kezdőként elkezdtem a dolgokat egy virtualgéppel. De win7-nél is és win10-nél is 64biteseket telepítettem. Neten keresgéltem, hogy hogyan kell beállítani, megcsináltam ugyanazt. De mindig nagyon lassú. Úgy tűnik, ha adok neki hálózatot, akkor jobban működik, de akkor is lassú. Adtam neki 2 mag 2 procit, de még így is nagyon szarul fut a win10. Képernyő felbontás váltakozik indulásnál és kb az egér mozgatása is akad és késik.
A segítségeket előre is köszönöm

Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- PC Game Pass előfizetés
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Xbox One S 500 GB + Series kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Most már sokkal gyorsabb
De ez a sebesség nekem már bőven elég