Hirdetés
- Hírértékűvé tette a Lenovo, hogy az ASUS támogatja a kézikonzolját
- Mobilhálózatokra szabott EPYC-kel ugrik az 5G-s homokozóba az AMD
- Kiemelt figyelmet fordít a biztonságra az MSI szélsebes SSD-je
- Kis híján zsebre vágható 2 az 1-ben gépet villantott a TENKU
- A végletekig optimalizálja a SensorPaneleket az új AIDA64
-
PROHARDVER!
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Forest_roby
őstag
válasz
Forest_roby
üzenetére
újratelepítettem a vmware-t. most minden beállítás default -beleértve az ip címeket is. A virtuális oprendszeren DHCP-re van állítva a hálókártya, kipróbáltam a Bridge, NAT, HOST-only -t -egyiken se volt net....
So, UP!! -
Forest_roby
őstag
válasz
paramparya
üzenetére
Nekem egyik alapbeállításon se ment alapból (próbáltam mindegyiket).

-vagyis DHCP -n volt a virtuális op-ren az hálózati beállítások, lehet ott is kellett volna csinálni vmit...
[Szerkesztve] -
Forest_roby
őstag
Hi!
Telepítettem egy vmware -t a gépre és installáltam egy ubuntu linuxot -rá. Szép + jó, de az internetet sehogy nem tudtam beizzítani. -próbáltam már sok mindent -ip-ket átírtam, de nem segített -csak elb***m az alap beállításokat. : ) Ennek megoldásához kérnék segítséget!
Két hálókártya van a gépemben alapból.
Az elsőn kapom a netet MacIP alapján és ICS-vel megosztom a 2 hálókártyának... -ez az alap felálás. Erre jött rá a vmware jónéhány virtuális hálókártyái, de azokkal semmi érdemlegeset nem tudtam kezdeni...
So, tudna vki segíteni a net beizzításában?
Előre is köszi!
Forest
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Huawei Watch Fit 3 Okosóra!
- Beszámítás! Asus TUF A16 FA608UH FHD Gamer notebook - R7 260 16GB DDR5 512GB SSD RTX 5050 8GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest