Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hisense LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
TheProb
veterán
válasz
CsodaPOK
üzenetére
"És talán eme puritánsága miatt mondom azt, hogy kisvállalati környezetbe jobb választásnak tartom."
Illetve az ára, nem nagyon van itthon az a KKV, aki kifizetni a VMware árait. Főleg ha mellé rakjuk az ingyenes Hyper-V-t, kvázi full feature set-tel.
#5150ratkaics: Nem hinném, hogy ez HyperV issue lenne. 2+ évig HyperV-ztem, de sose volt vele gond. Bár a cluster viszonylag könnyen összedől, egy pici iSCSI anomáliától is pl.
-
ratkaics
senior tag
válasz
CsodaPOK
üzenetére
Nekem a Hyper-V ből nagyon hiányzik az USB passtrough. Illetve azt is nagyon furcsálom, hogy amíg a guest gép processzorterheltsége magas (70-80%), addig a host-on valamiért 10% körül ingadozik a cpu terhelés. Nem vagyok profi ebben a témában, de ezt nem értem. Próbálkoztam mindenféle beállítással, de a helyzet nem változott. Az asztali gépemen vmware-t használok, ott ezt nem tapasztaltam, ezért gondoltam, hogy a szerveren is talán jobban működne az ESXi, mint a hyper-v.
Új hozzászólás Aktív témák
- SzoftverPremium.hu
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- LG 75QNED86T3A / QNED / 75" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ryzen AI 7 350 32GB 1TB SSD Radeon 860M Win11 2év Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs