- Gaming notebook topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Asztrofotózás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HP notebook topic
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Ez a topic épített vízhűtésekkel foglalkozik, kompakt vízhűtések topikja erre a linkre kattintva érhető el! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csillag01
aktív tag
válasz mpierre #84530 üzenetére
Mint írtam "nekem". Lehet H csak én fogtam ki a selejtes cuccokbol (16mm merevcsoves fitting) Én sem hittem el először, a sokadik után már igen ...szal inkább elengedtem az ac-t. inkább a raijintek peliasra váltottam, amivel semmi gondom, tökéletes minőség, árba se vészes, kb Thermaltake fitting minőség... Peace bitspower,bykski még nem volt szerencsém...
[ Szerkesztve ]
Asus Rog Phone 6
-
Csillag01
aktív tag
válasz Teasüti #84509 üzenetére
Ezek a teszt pumpak elengedik a levegőt maguktól is. Én csináltam egy merev csöves, vak dugós kis tesztet. Felpumpaltam és szépen engedett, napról napra... egyszerűbb ha papirzsebkendo nézegetése, vane rajta pötty...úgy legalább azis kiderül melyik fitting enged. Ha meg nincs pötty pár nap alatt akkor nemis enged.
Egyébként ha elkezded kocogtatni a mérő órát, elkezd össze vissza mutatni...szal no para 😅
Egyébként ha alphacool fittingjeid vannak akkor nem csodálkozom ha folytna...g3ci sz@rokat gyártanak[ Szerkesztve ]
Asus Rog Phone 6
-
Csillag01
aktív tag
válasz Zsírkrétamen #83010 üzenetére
A jobb lapokon van külön W_FLOW tachometer,
W_IN/OUT T-sensor érzékelő.Asus Rog Phone 6
-
Csillag01
aktív tag
Hali
Vki mutasson már képet, vmi brutál merev csöves saját gépről, ezektől a gumicsöves sz4roktok már kivagyok!
Külön topic kellene a merev csőnek...
[ Szerkesztve ]
Asus Rog Phone 6
-
Csillag01
aktív tag
válasz Csabesz666 #82303 üzenetére
Az a legvastagabb cső. Én azt javaslom egy darabon probalgasd. Ehez rutin és kézügyesség kell. Az se jó ha túl nagy hovel hirtelen nekiesel mert lefittyen az egész. Inkább türelem kell hozzá. Érezni fogod ha meglagyul.
[ Szerkesztve ]
Asus Rog Phone 6
-
Csillag01
aktív tag
válasz Csabesz666 #82300 üzenetére
Hát ez függ H milyen vastag a cső, milyen messzire tartod....van egy tfk tutorial erről.
[ Szerkesztve ]
Asus Rog Phone 6
-
Csillag01
aktív tag
válasz Hellboy2387 #81810 üzenetére
Hali
Lecserélném a vizet a rendszerbe, a kérdésem a következő lenne.
Desztilalt viz vagy ioncserélt vizzel tegyem?!Asus Rog Phone 6
-
Csillag01
aktív tag
válasz tibcsi0407 #81432 üzenetére
Ez milyen program ha szabad kérdezni?
Mutatsz egész képet a gépedről?Asus Rog Phone 6
-
Csillag01
aktív tag
válasz DroiDMester #80841 üzenetére
Esetleg tudnal segitenni abba, hogy a barrow blokkba hogy kell eletet lehelni az rgb vilagitasba?!
Asus Rog Phone 6
-
Csillag01
aktív tag
válasz Laraxior #79695 üzenetére
egy körön van egy 480-as nexxox xt45 radiátor GPU blokkig a viz hőfok 28c°, abból közvetlen meg a cpu blokkra, utánna már 52-56 fok. Kérdésem a 13/16 merevcső elvetemedhet-e, vagy defromálodhat- sajnos a Thermaltake p90 házba csak egy radiátort lehet tenni, a kialakítása miatt. Illetve a ddc pumpa van e külön vezérlő szoftver egy Asus hero 8 alaplapnal?! Elvileg van a lapon 3 víz hőmérő. Nem vágom ezeket. A fordulatszám kellene kimaxolni. (Alphacool ddc 3.1). Esetleg aki ebbe otthon van privátba írhatnak, ne kelljen redditre mennem. Köszi
[ Szerkesztve ]
Asus Rog Phone 6
-
Csillag01
aktív tag
Hali
Olyan usert keresek, akinek hardtube 16-os csővel, 50-60 fok között ment a víz hosszú távon!!! Lenne kérdésem hozzá
Asus Rog Phone 6
-
Csillag01
aktív tag
válasz #15779328 #79296 üzenetére
Szétneztem a redditen petg "fakulás" ügyben. Inkabb a deformalodasra panaszkodnak, mint a foltosodásra. Sokan arra panaszkodnak hogy eldeformálódik a cső. Azt írják ez inkabb vékony csövekre jellemző, 12-esre. 13/16 csővel nem tapasztalják. 40-50 fok között semmi problema nincs. 50 fok felett jöhet ki ez a hiba, erre azt javasolják hogy nagyobb radiátor és magasabb venti fordulatszám ajánlott. Esetleg csere akril csőre. Az Ek 12 vékony falu petg csövet szidták a forumon.
[ Szerkesztve ]
Asus Rog Phone 6
-
Csillag01
aktív tag
válasz proci985 #79257 üzenetére
Ja a színvilágra érted! értem . Hát lehet a korral is jár , 40+ vagyok . Sokat agyaltam a színen. Fekete-piros, fekete-kék, fekete-zöld,fekete-sárga közül erre esett a választás. De lehet rgb ventikre kicserélem a Thermaltake ventiket. Ek vardart x3m rgb szerettem volna de már nem gyártják, bár belehet szerezni de elengettem az ára miatt is. 1 db-ert soknak tartom a kb15 ezret, de vannak még más opciók is.
Lehet később átszinezem az egészet, gumisprayel fujtam a radiátort, nagyon könnyen lejön. Gondolkoztam fekete vizen, nagyon tetszik a liquid cooling shadow black, ebből biztos beszerzek vagy 2-3 flakont.
Már a következő projecten agyalok. Vagy egy Eatx , vagy duál alaplapos cuccon agyalok. Van egy hatalmas pc hazám, brutális kinézettel. Külön rendeltem hozzá egy bekapcsoló gombot németből, egy Raijintek
Eris evo. Vagy 2 éve vettem.
De lehet a masterfeam 700 jön. Nagyon tetszik az a ház.Neked van-volt valami vizes építésed? Érdekelne..
[ Szerkesztve ]
Asus Rog Phone 6
-
Csillag01
aktív tag
válasz #15779328 #79238 üzenetére
Hát fogalmazzunk úgy hogy meggyűlt a bajom az Alphacool fittingel. Elpusztitottam egy párat, 2.5 liter crystal yellow víz kellett anyiszor újra kelett csinálnom, az egész asztal úszott a víztől. Még nem teljesen kész, jön bele még sárga-fekete tyúkbél kit, meg nem birok ezzel a Barrow cpu leddel. Ilyen 3 pines, számomra idegen csatlakozó van rajta, egyszerűen nem értem az mi, hogy hozom össze az argb csatlakozóval Aura syncbe. Rendesen szikrázik ha radugom az argb-re.Vettem ilyen id cooling cuccot de azzal se működik. Esetleg ha vki tudja az megirhatná.
[ Szerkesztve ]
Asus Rog Phone 6
-
Csillag01
aktív tag
92% kész az Alien day pc-ém. 😉
Akit érdekel vidinyó [link] , a gépről működés közben.Asus Rog Phone 6
-
Csillag01
aktív tag
válasz jones965 #79223 üzenetére
Van Dr.drop nyomasteszterem, csak lusta voltam pumpálni. Nekem csak az Alphcool ereszt folyamatosan, lehet nyomi vagyok. Én végeztem velük. Nem beszélve arról, hogy akkora bumszli a 16 fittingük, hogy nem fér el egymás melett egy cpu blokkon, mert összeérnek (am4). Vicc
[ Szerkesztve ]
Asus Rog Phone 6
-
-
Csillag01
aktív tag
válasz Laraxior #79212 üzenetére
Mindegyik. Az egész gépem úszott a vízbe, VGA, alaplap....2* is. Azt hittem hülyét kapok. Szivaccsal itattam az asztalról, a gépről meg papírtörlővel itattam fel vagy 1-1.5 deci vizet. Az a műanyag kupakos megoldás, meg az az idétlen kúpos gumi tömítés vagy mi egy vicc.
Én átse venném a helyedben. Barrow choice ami kb fele annyiba kerül, vagy a Raijintek pelias is sokkal olcsóbb, és teljesen hibátlanok. A Thermaltake a legjobb mondjuk az drágább az Alphacool-nal.
[ Szerkesztve ]
Asus Rog Phone 6
-
Csillag01
aktív tag
Senkinek nem ajánlom az Alphacool Eiszapfen pro hardtube fittingeket. Egy zsák kula az egész, veszélyes helyeken, 5ft nem ér. 2* áztatta el a gépem, és átis kellett csövezni, alakítani az egész rendszert miattuk. Raijintek pelias, Thermaltake Pacific cseréltem, ezekkel semmi gond. Én senkinek nem ajánlom, soha többet nem veszek iylet.
legszívesebben vissza küldeném az egészet.Asus Rog Phone 6
-
Csillag01
aktív tag
-
Csillag01
aktív tag
-
Csillag01
aktív tag
-
Csillag01
aktív tag
-
Csillag01
aktív tag
-
Csillag01
aktív tag
válasz Pista0001 #78767 üzenetére
Köszi de yt csak hobbi videózás, nem komoly .
A folyadék Alphacool eiswasser crystal yellow összekevertem egy kis Dr.Voigst DP ultrával😁 szal kettő elegye, mert nem volt elég egy liter, és még benne sincs a VGA kör. Szal kell még egy lityó crystal yellow. De ráér nem sürgős, csak hobbi építés, nem ez a rendes gépem. Ez csak az építkezős
[ Szerkesztve ]
Asus Rog Phone 6
-
Csillag01
aktív tag
-
Csillag01
aktív tag
-
Csillag01
aktív tag
Hali. Feles asus rog strix rtx 2080 gaming vagy msi ventus 3x rtx 3070 blokkot keresek privibe.
Asus Rog Phone 6
-
Csillag01
aktív tag
Lesz persze. Félig van kész. Meg 2 cső még ferde majd belövöm azokat is
Asus Rog Phone 6
-
Csillag01
aktív tag
Asus Rog Phone 6
-
Csillag01
aktív tag
senki nem segitett. jo kis csoport...vicc
Asus Rog Phone 6
-
Csillag01
aktív tag
Sziasztok
Segitseget szeretnek kerni. Egy epitett vizes pc szeretnek csinálni, de meg sosem tettem. Szal olyan usert keresek aki segitene osszeallitani egy komplett hutest, hazai boltbol. Az elkezpeles megvan, egy horizontalisan elhelyezett vizpumpa kellene, 480-as hutovel, nem horror aron. Meg lenne par kerdesem is, szal aki segitene kerem privatban irjon!!! Elore is koszonom!
[ Szerkesztve ]
Asus Rog Phone 6
-
Csillag01
aktív tag
Koszi a valaszokat. Egybehangzo velemenyre apellalva eladom.
[ Szerkesztve ]
Asus Rog Phone 6
-
Csillag01
aktív tag
Sziasztok
Teljesen amator vagyok a temaban ezert jottem ide hozzatok verprofikhoz!
Van egy XSPC X2O 750 Dual Bayres/Pump V4 cuccom.
Az lenne a kerdesem vagy keresem hogy egy koltseghatekony, legolcsobban kihozhato arlistat ehez ha vki osze pakolna nekem megkoszonnem. Szal egy proci hutesre hasznalnam, egy intel lga 1155 proci hutesre.
Szal ha jol tudom egy radiator, csovek, csatlakozok, huto folyadek, meg procihuto blokk kell ha jol tudom.
Szal vmi linket ahol egybe megtudnam venni a legolcsobban es mitis kell pontosan vasarolnom hogy eletre keltsem, olyasmit szeretnek.
A lenyeg hogy olcso legyen ha lehetseges.
Elore is koszi.[ Szerkesztve ]
Asus Rog Phone 6
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kompakt vízhűtések topikja erre!
● Olvasd el a Téma összefoglalót!
● Privát üzenetben szakmai kérdéssel ne zavarjátok a tagokat!
● A topik csak épített vizes rendszerekkel foglalkozik!
● A topik kiemelt témájú!
● Vízhűtés offtopik
- EK-Quantum Kinetic FLT 360 D5 PWM D-RGB - Plexi tökéletes állapotban eladó
- Be Quiet Pure Loop 360 (360mm es Vízhűtés)
- ELADÓ SAPPHIRE PULSE RX 6700XT + BYKSKI BLOKK
- ThermalTake processzor vízhűtés újszerű 6hó jótállással!
- ASUS ROG Ryujin II 240 (90RC00A0-M0UAY0) - ÚJ, BONTATLAN, SZÁMLÁS, GARANCIÁLIS!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest