-
PROHARDVER!
Ez a topic épített vízhűtésekkel foglalkozik, kompakt vízhűtések topikja erre a linkre kattintva érhető el! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
válasz Jim Tonic #51492 üzenetére
A RES -t csereltek. A CSQ adaptereket sajnalom persze, mert 14 -bol 2db elfarad(ami ezek szerint selejtes volt), tehat a 14% -os selejtarany nem a legjobb, de 2012 -ben meg nem volt Barrow sem, es nekem esztetikailag nagyon bejonnek. Ha mar Barrow, akkor ott az XSPC is, aminek a 90 -es es 45 -os adapterei is nagyon masszivak, es olcsok.
Egyebkent meg ha FC blokkot akarsz custom nyakos VGA -ra, nem igen van masik gyarto az EK mellett, amelyik lefedi a majdnem teljes palettat. Blokkokkal meg soha nem volt gondom, hala az egnek, es beazasom sem volt soha se nekem, sem azoknak, akiknek osszeraktam egy loopot.[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
LLKobe
veterán
válasz Jim Tonic #51492 üzenetére
Ha nézed JayzTwoCents videóit, neki is 12 év alatt egyetlen egyszer eresztett a rendszer, egy 90 fokos EK fitting adta meg magát.
Nekem is van itthon pár, de ha odateszem a Barrow mellé, nincs egy ligában vele. Tuti hogy soha nem fogom betenni, inkább rendelek csájnából Barrow-t, ahogy most is tettem...
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
Új hozzászólás Aktív témák
● Kompakt vízhűtések topikja erre!
● Olvasd el a Téma összefoglalót!
● Privát üzenetben szakmai kérdéssel ne zavarjátok a tagokat!
● A topik csak épített vizes rendszerekkel foglalkozik!
● A topik kiemelt témájú!
● Vízhűtés offtopik
- Thermaltake TH360 ARGB Sync Snow Edition AIO Liquid Cooler ELADVA-FIZETVE-CSOMAGKÜLDÉS FOLYAMATBAN
- Thermalright Frozen Notte 360 ARGB vízhűtés 6hó jótállással!
- Thermalright Frozen Notte 240 RGB vízhűtés Új 6hó jótállással!
- Újszerű, garanciális ARCTIC Liquid Freezer III 360
- Thermaltake TH240 ARGB Sync Black ELADVA-FIZETVE-ÉRTÉKELÉSRE VÁR