Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen notebookot vegyek?
Aktív témák
-
Cyberbeni
addikt
"Nem szeretnék barkácsolni"
Nem gyári vízhűtésnél sem kell barkácsolni. Ha meg az összerakást érted barkács alatt, akkor ezzel is kell "barkácsolni".
Szerintem jobban megéri külön cuccokból összerakni. És az simán bővíthető, ezt meg totál cserélni kell, ha mást is akarsz hűteni vele. (pl ha később vga+nb is hűtve lenne, akkor le kéne cserélni az egészet, és jobban jársz, ha már most olyat veszel, amire le kéne cserélni) -
Lucif-R
senior tag
Nem vagyok az egyben szetteknek a híve de erre a rendszerre a Ph! is és az Xbits is azt mondta hogy ilyen kitnek tökéletes 30perc alatt összelehet dobni cak-um-pack.
Ami pluszt találtam / és némi plusz meglátás:
Szivatyú: 6W - 400l/h, valamivel hangosabb mint 20dBA ( ami ventinek halk de szivatyúnak szrintem hát talán határeset ), kerámiabetétes és 8év folyamatos használatot bír ( cacacaca
, kerámiásokkal vigyázni kell mert törékenyek és ehez nem tudom hogy fox e találni pótalkatrészt mivel állítólag ez a Gigabyte egyedi Taiwani gyártmánya
Csövezés: PVC 16.5mm / 11.5mm ( lehet csak a szemem a rossz... de a CPU blokk csonkja szerintem azé meglehetősen kicsiny ( főleg mivel vastag a fala mert műanyag nem a legerősebb dolog ilyen dolgokra... monnyuk CPU csoknak sztem egyenesen botorság )
CPU: Blokk lefogatása LGA775-re megy egyenesen bizar... baloldalt az a vékony műhanyag keret...
őőő... , CPU fedele szintén műhanyag ami nem a legelőnyősebb dolgok egyike ( de legalább van egy "erőelosztó" fém lap rajta igy valszeg nem fog feszítéstől eltörni ) talp szép, blokk belül a mostanság jónak mondható "mikro struktúrált" ( saját vélemény hogy sztem nem szép a blokk valahogy olyan MAG hatása van... de a talp szépen polírozott )
Radi: Single 12es alu radi, vastagságra olyan SLIM+1cm kinézete van.
Saját Vélemény:
- Egy darab nem széthúzott CPU hűtéséhez elegendő és látványos, bővíteni semmiképpen sem bővíteném mert egyrészt a szivatyú csak 6W-os és nem biztos hogy szeretni fogja a plusz 1-2 blokkot ( hdd blokk nem számít mert az csak cső kb 0 ellenállása van + a két könyök benne ). Radiátor miatt sem ajánlanám további bővítésre mert sigle és majdnem slim radi nem fog szerintem kellően nagy hőleadást biztosítani egy harapósabb VGA a CPU és a HDD-k hőmennyisége után (NB SB ről nem beszélve), illetve lehet 3600rpmen tudna valami élhetőt produkálni de csak hőleadásban és nem hangbanszerk.:
Amit én olvastam róla /angol/: [link] Szivatyú számadatok innen vannak.
Aktív témák
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteB650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB Lian Li O11 ROG Dynamic XL 650W
- Gombászkönyvek egyben
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest