Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- SSD kibeszélő
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Milyen joysticket vegyek?
Aktív témák
-
gyurczy
őstag
Jut eszembe! Karácsonykor írta itt valaki, hogy elhervadt Asetek Xtreme pumpát érdemes lehet megjavíttatni, van valakinek ötlete, hogy kihez fordulhatnék ez ügyben?
-
alimoe
csendes tag
Ja és most jutott eszembe!
Mi a különbség az AM2-es és a régi S939 es socket között?
Rá tudom rakni az S939-es vízhűtést az AM2-re?
Mert AM2est vennék!
Köszi
-
alimoe
csendes tag
THX!
Szóval akkor blokkot kell vennem, ha váltani akarok (inkább sztem maradok az AMD-nél)
Most 8600GTS-em van, arra jó ez a fajta vízhűtés?
-
RockHaRD
addikt
Nekem amugy EZ a radiátor feszít a gépben, megtámogatod 4 500-as fordulatú ventivel, és máris nem lesz semmi hangja a cuccnak
és mégis olcsóbb, mint egy passziv radi
-
nyunyu
félisten
Shteertol kerdeznem, jovo heten kb. mikorra varhatoak a galvanizalt cuccok?
-
djtoomi
addikt
Szia!
Attól tartok egyik sme lessz jó, 8800GTS-re teljesen másfjata hűtés való, az a leghúzósabb, olyan 15k-tól felefele van, ha a proci blokkon nincs olyan lyuk ami jó a 775-ös lapra, akkor új blokk, ez csak 7500, alaplapot emg nem érdemes nagyon hűteni p35-ös lapokon, gondolom olyat vennél. -
alimoe
csendes tag
BUÉK!
Segítségeteket kérném!
Van egy vízhűtésem, ami a procit, VGA-t és még az alaplapon hűt vmi-t!
1. ASUS (A8N-SLI Deluxe) alaplapon AMD (Athlon64 3500+) proci van és Gigabyte-ra cserélném Intel procival...a kérdésem az lenne, hogy nem tudom ráerősíteni az új alaplapra a vízhűtést az Inteles foglalat miatt, van vmilyen átalakító??? Vagy felejtesem el az egészet
2. Bármelyik VGA-ra jó a foglalat??? Most ATI X800PE-van és cserélném 8800GTS-re.
Mert úgy látom azzal nem lesz gond, mert 4 csavarral lehet rögzíteni mindegyiket.3. És az alaplap hűtő is kompatibilis?
Előre is köszi, aki ki tud segíteni!!!
-
RockHaRD
addikt
enyim pont ilyent volt
csak striker extreme, és enzo blokk a procin. A két FET, meg az NB SB ugyanez az EK blokk
mostmár a gts-ek is ilyenek lesznek, köztük a jó kis sli áthidaló cső... gyááá de várom
mostmár beszereztem fényképezőt, szal majd elvileg jövőhéten ujra összerakom, akkor csinálok én is képeket, csakitt csakmost
-
P00By
nagyúr
Gyönyörű órákid tudnám nézegetni annyira tetszik/tetszenek
-
djtoomi
addikt
Hát szerintem a hdd-k emg 8800GT-k hűtése nem olcsó, úgyhogy egy 8800GT blokk kb 20k(ez régi GTS-re való, de egy GT-re is kb ennyi), egy hdd blokk kb 10-15k, procira egy normális 15-20k, pumpa 21k, radi ehhez a rendszerhez 20k, tartály kb 10k.SZal ez több mint 100k, ennél van olcsóbb, de enm biztos hogy megéri egy ilyan rendszerre ennél olcsóbbat tenni...
-
djyuri
őstag
válasz
WildDaemon #5947 üzenetére
Az se kivitelezhető,mert alattam a fodrász üzlet
De megoldom,ne félj
-
shteer
titán
válasz
WildDaemon #5957 üzenetére
nincs
én csak magamnak rajzolgattam - ezért lesz 8800GT-re
szerk: Todynak van asszem
tőle kérdezd, sztem csak a földszintről került egyel lejjebb a radi. szivattyú term D5
-
pigatt
őstag
Sziasztok!
Azon gondolkozom, hogy vízzel szeretném hűteni a gépemet, tehát proci, hdd, vga-k, alaplapot nem mert az heatpipe-os, és memóriákat sem. Csak az a baj, hogy egyáltalán nem értek ezekhez a dolgokhoz, tehát el sem tudom képzelni, hogy kellene hozzáfogni, egy pár tippet megköszönnék. Esetleg árak.
Konfigot az adatamnál megtaláljátok, ha számít valamit!Előre is köszi, priviben is írhatjátok.
-
shteer
titán
válasz
WildDaemon #5944 üzenetére
levinni emeletről a földbe letenni, hogy hűvös legyen... hát azt meg a csövezés szempontjából nem biztos, hogy praktikus. ezt azért beszéld meg fuzikkal
OC: továbbiakban akkor én a hátoldalra szerelt külső radit ajavaslom, merőlegesen a házra illesztve
-
vedini
őstag
válasz
Delta-Laca #5948 üzenetére
mint egy vérátömlesztő
de végül is jó -
Delta-Laca
aktív tag
-
djyuri
őstag
válasz
WildDaemon #5944 üzenetére
Hát nem is a kivitelezés okozná a gondot,mert legalább a betonkerítés eltakarná a cuccot,de hiába a négy pumpám...az se bírná megkeringetni....
Elzárni max télen,hogy bent maradjon az a hő is...
nyáron eleve 40 fok átlag hőfok van sajna már déltől....szar egy tetőtér....
mindenképpen új csöveket akarok az egészbe még nyáron,mert túl sok réz rakódott le....
aztán persze ferrári is kell,szal majd ha futja
-
WildDaemon
aktív tag
Hát az már nem hangzik olyanyira jól...ilyenkor illetve amikor hűvös van kint akkor ez tényleg jó megoldás de az év nagyobbik részében meleg van kint és ez nem kedvez a külső radiátornak emelet magasságban.
Nyáron esetleg lezárni a külső radit... na de annak sem sok értelme van.. levinni emeletről a földbe letenni, hogy hűvös legyen... hát azt meg a csövezés szempontjából nem biztos, hogy praktikus.
...... -
-
Titanboy
csendes tag
Köszönöm a választ. Kérdésem azért tettem fel, mert csúnyán nincs közöm a vízhűtéshez, nem vagyok otthon benne. Egyedül annyit sikerült kitalálnom, hogy egy TT Lanbox-ba csak egy 5,25"-ös helyre berakható radiátort lehetne használni, mert nincs hely rajta, külső vízhűtés meg drága. Tehát ez a kiinduló pontom. Ez kb 8000 forint. Kb 25000 forintot szánnék rá, nem kell nekem, hogy fagypontra vigye, csak hogy esetleg később egy NB és gpu blokkot is hozzá lehessen tenni úgy, hogy azért szépen hűtsön. Ha valaki tudna esetleg segíteni egy komplett összeállítással, nagyon szépen megköszönném írásban.
-
shteer
titán
válasz
Titanboy #5916 üzenetére
valaki már próbált segíteni azzal hogy lebeszél róla, én most akkor emgmondom a frankót
a képen is ott van hogy milyen csatik jók és említetted is - mit szeretnél még tudni róluk?
csőből pedig 6 mm beljesű való hozzáDE lehet, h jobban is tudnánk segíteni, ha megmondanád h milyen komponenseid vannak most és ezt mennyiért vennéd
(2 nagy hátránya van ennek a cuccnak: szűk és gyenge teljesítmény)
-
Nyugdíjas
nagyúr
Két független kör. Nem hülyeség. Mondjuk 2DDC-vel,de akkor már miért nem egy D5?
Viccet félretéve igen. Sőt szerintem ha nem lenne túl bonyolult,akkor simán jó,mert nem kell odafigyelni, hogy párhuzamositásnál egyenlő legyen az áramlás a két ágban,hiszen azok függetlenek egymástól. Szóval van -
djyuri
őstag
válasz
WildDaemon #5929 üzenetére
102W-osak.
Nem kivitelezhető,mert emeleten vagyok a csaldi házban...
így is ki kell találnom valami szép takaró dolgot a falra,mert másfél méter hosszan a két radi és a sövek nem néznek ki túl szépen kint a falon....
nincs pince
-
P00By
nagyúr
Van olyan eset mikor értelmet nyer 2 db pumpa egy rendszerben?Itt most nem 5-re gondolok,hanem 2-re!
-
varga911
senior tag
válasz
Delta-Laca #5928 üzenetére
Minden egyes fetnek külön blokk?! Jól látom?
-
Delta-Laca
aktív tag
-
djyuri
őstag
-
szacsee
nagyúr
válasz
Delta-Laca #5923 üzenetére
Ha párhuzamosított rendszert csinálsz, aminek a szivattyú, legyen D5 után 2db 10-es belsejű köre lesz, akkor a D5 és a tartály közé érdemes nagyobbat, hogy fellélegezzen..(nyugdíjas tanácsa, de logikus...
)
-
szacsee
nagyúr
válasz
Delta-Laca #5918 üzenetére
Na itt is van a kép hasonlítani, az nb-n 10-es belsejű cső van a mosfet-en 13-as.
-
sto1911
veterán
Van egy vizhutesem, de nemsokara uj gepet akarok venni. Mekkora ra az esely, hogy jo lesz arra is? Baromi nagy radim van most is, a pumpa 600l/h-s, ugy gondolom egyedul a blokkmeretek+lefogatok lehetnek gondok egy ketmagos 8800 VGA-s gephez.
Amennyiben a kerdesre hatarozott NEM a valasz, akkor van egy elado vizhutesem
Gondolom ha a vadi uj cuccokrol hazilag leszerelem a hutoket + sajat ra, akkor ugrik a garancia.
-
szacsee
nagyúr
válasz
Delta-Laca #5918 üzenetére
A radit nézd meg alúl ott látszik ugye a csatin hogy a külső átmérő nem nagyobb a csőnek, mint a csati belső átmérője, ami ugye max 10-es lehet. Nálam van mindkettőből a gépben, ezért mondom hogy szerintem 10-es.
-
Titanboy
csendes tag
Olyan kérdésem lenne, hogy szeretnék egy Thermaltake Aquabay M2 radiátort (mATX házhoz, más nem fér el benne), de nem tudom eldönteni, hogy milyen csövek, csatlakozók kellenek hozzá. A holnap szerint 1/4" és 3/8"-as csövekhez van csatlakozó. Tudna valaki segíteni ezzel?
[link] -
szacsee
nagyúr
válasz
Delta-Laca #5912 üzenetére
Igen highflow, kb 10/13-as csövek lehetnek saccra...
-
P00By
nagyúr
válasz
Delta-Laca #5912 üzenetére
Én utálom ezeket
Ez bazinagy sztem is!
-
Delta-Laca
aktív tag
Szép kis gépezet
Jók a színek benne, csak azt nem értem, hogy miért erőltetik még a kéket, úgyis szinte mindenki azt majmolja
, lehetne pl: vörös színűek is a csövek
Ez a rendszer high flow rendszer? Mert eléggé nagynak tünnek a csövek, vagy csak én látom rosszul?
(#5913) P00By: mondjuk nekem bejönnek a nagy csövek, elég durván néznek ki, csak hát a rendszerembe nem illik bele
-
shteer
titán
válasz
yakuza.tora #5908 üzenetére
arra gondoltam, hogy belekeveredtek a galvanizálandó cuccok közé... már emlékszem h te anélkül kérted... csak nem priviben
vmi mást akartál csinálni velük?
-
varga911
senior tag
válasz
yakuza.tora #5807 üzenetére
Olcsóbban is van, 69$ + s/h, ergó postával simán benne lenne 14k-ba. Csak ismerős kellene...
-
P00By
nagyúr
-
Nyugdíjas
nagyúr
Még mindig ez a véleményem...
Kéretik mindenkitől, hogy e szerint járjon el,ez itten nem a reklám helye. Pro és kontra... -
djyuri
őstag
hogya..nem fértem bele az 5 percbe
Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ford topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Mandragora: Whispers of the Witch Tree teszt
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest