- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- DUNE médialejátszók topicja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra - szépséges a szörnyeteg
- Milyen széket vegyek?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Steam Deck
- Milyen egeret válasszak?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Új hozzászólás Aktív témák
-
v2_rider
tag
Nekem nem fog hiányozni. Egy 3rd gen a céges telefonom, de a kezelhetősége nagyon hitvány. Nem tudom ki kínozza magát ezzel egy mini 13 ellenében.....?
-
Crafter32
őstag
Magyarországon jelenleg is hyper infláció van. Lehet drágább lett a telefon , de a forint is zuhan a pincébe. Most vettem 1 doboz Happyday 100 százalékos narancslevet 1400 forint volt a Coopban, 3 doboz több mint 4000. Olyan adók vannak a benzinben amelyek sehol más országokban nincs, ráadásul most bejelentették, hogy évente infláció követő lesz az adó. Gusztustalan a jelenlegi vezetés.
Nincs többé olcsó iPhone az egy dolog, de olcsó élelmiszer is megszűnt. -
mutyuru
aktív tag
Mindenkori energiaarat belekalkulaljak az eloallitasi koltsegbe. Nem vagyok kepbe a CPU+Proci arakkal, de nyilvan az mindennek feljebb ment az ara. Meglatasol szerint igy is kulonbseg van abban ha szabadon emelem meg az arat vagy muszajbol. Egyebkent meg az eloallitasi koltsege ezeknek az eszkozoknek + egyeb licensz es szabadalmi ktg...stb. osszesen is eltorpul amellett, hogy mennyiert veszed meg a boltba.
-
mutyuru
aktív tag
Privatba engem is kevesse erdekel. Mindegy, h hol lakok bemegyek a boltba es megveszem vagy megrendelem a neten. Inkabb ott okoz problemat a dolog, hogy egy cegnel vagyok felelos a HW beszerzesert es nem mindegy ha darabonkent "100"€/$-ral tobbet kell fizetni egy termekert. Ezt kell lenyomni a menedzsment torkan! Mellesleg nem gondolbam, h hiszti vagy negativ dolog ha nem akarok mindenbe beletorodni, amit a kepebe tolnak. Peace
-
2016 SE & 2020 SE tulajként sajnálom és egyben megértem a változást .
-
Amacs
aktív tag
Szép forma, meg a kialakítás is tetszetős, amíg az ember nem fogja a kezében egy percnél tovább.
Hátulja ujjlenyomat raktár, ráadásul keményre se akarod letenni, mert belekarcol az üvegbe. Ha tokot teszel rá, az kis híján annyira naggyá teszi, mint egy 16 pro tokban, csak éppen jóval kisebb kijelzőn. Az akku év után hirtelen romlik, 75-78% körül stabilizálódik. Az ujjlenyomat olvasó egyre lassabb, bár ez a romló akksi függvénye is, valamint hidegben, kijelzővédő üveg mellett körülményes használni. -
janeszgol
félisten
válasz
victorhun7 #32 üzenetére
Köszi, akkor jól emlékeztem.
-
Ez van sajnos, ez már jobb nem lesz csak rosszabb. Eljön majd az idő mikor 1 milliót kell majd fizetni egy felső kategóriás telóért, sőt már most is lehet találni ennyiért...
Zsolt 72: iphone 5s? Nekem pl az is nagyon tetszett de abban az időben csak álmodozni tudtam róla mert nem voltam eleresztve anyagilag. -
-
mutyuru
aktív tag
Igen szoktam boltba jarni koszi
! Latom a valtozast egy 4 tagu csaladnak vasarolok be. Bolti pl elelmiszerarak nagyobb reszben az inflacionak tudhato be... nade egy telefone?! Inkabb arrol van szo, h az Apple is es a Samu is feljebb pozicionalta a termekeik es emelte az arait. Samunal ott az A es M szeria,.amit el kell adni igy az S, a fold, flip meginkabb premiumnak tekintheto szuper premium arakkal. Apple eseten is hasonlo a helyzet, de itt inkabb a gyarto a userek "kenyelmet" hasznalja ki, mivel egy megteremtett Apple kornyezetbol sokan nem akarnak kilepni. Igy szinte annyiert adja a termekeit, amennyiert akarja. Aztan jonnek hozza az egyeb kinai markak, mint a Xiaomi, OnePlus...stb., akik lassan szinten az egekbe teszik az araikat. Nem beszelve egyeb termekekrol es markakrol, mint a Garmin is. Es ezt mosolyogva toljak a kepunkbe.
De attol meg nem feltetlenul kell mosolyogva elfogadni.
-
Nekem van a polcon egy SE 3.gen., pót telefonnak. Mai napig szoktam használni. Hibátlan.
-
válasz
Juhaszatti #7 üzenetére
Ott a pont, mindkét gondolattal egyetértek.
-
syryus
tag
Miért nem engedhető meg a 16e ára?
Nem KELL megvenni. Nem kötelező, elvárt vagy feltétel a boldog élethez. Akinek a pénztárcája nem engedi meg, annak ott vannak a számtalan androidos ajánlatok.
(Arról ne beszéljünk, hogy a magyar szárnyaló gazdaság eredményezi a cikkben említett horror árakat. Az USA-ban havi $39-ert lehet 2 éves szerződéssel megvenni, korlátlan nettel)Nem az Apple hibája a magyar gazdaság hanyatlása
-
mutyuru
aktív tag
Engem nagyon ledobbentenek az aremelkedesek, amiket az elmult 2-3evben tapasztalok. Mindegyik nepszeru gyarto huzza felfele az arait, mint a bolond kozben semmi ertelmes fejlodes... szuper apple eltorli a megfizetheto consumer kategoriat es behoz egy uj vonalat baromi dragan. Arak Euroban nezve is elrettentoek. Emberek lassan nem 1-2 evente vesznek telot, hanem 3-4 vagy az nem veszik z ujat, hanem az egy vagy ket evvel korabbi verziot. Hiaba a hosszabb tamogatas a gyartoktol ha majd a hardver nem birja es igy ugyanott vagy, mintha regen vettel volna egy uj 0 eves keszuleket.
-
Kinder
senior tag
Azért jóval erősebb is lett a 16e, mint az SE3, akkuidőben meg még a sima 16-nál is jobb, aminél viszont 100k HUF-fal olcsóbb, , szóval "akár" érthető az árazása.
Nem azt mondom, hogy best buy, de ha ennyi, hát ennyi, van alapja. -
Pálin(t)ka
tag
Azért azt se felejtsük el, hogy volt/van közben egy szemmel is jól látható mértékű infláció is, sajnos!
-
joey04
titán
Kinek mi a megengedhető. Valakinek a 600k is aprópénz, van akinek meg a 150 is nagyon sok egy telefonért.
-
nozs23
addikt
válasz
bollokcs80 #5 üzenetére
Meg is lepődtem, hogy most nem drágult az összes telefont, mert úgy szokták csinálni, hogy jön egy új modell, akkor a teljes termékcsoportot korrekciózzák az árfolyamtól függően.
-
janeszgol
félisten
Imádom ezt a formát. Kézreálló, de nem túl kicsi. Jól is néz ki. Best! Kár, hogy vége!
-
bollokcs80
Korrektor
"...a szánalmas forintunk/rekordinflációink azt mutathatja, hogy az Apple áraz gonoszul, pedig szerintem nem ezzel lesz a gond."
Ők úgy áraznak, hogy védjék magukat az árfolyam ingadozás ellen. Ez gyönyörűen látszott a 2022-es árazásnál, ahol az új Iphone 14 azonos dollár árak mellett is százezerrel magasabban nyitott itthon és a régebbi modellek árát is korrigálták 40-60 ezer forinttal -
janeszgol
félisten
Ja, hogy a harmadik SE megállt 195 ezernél. Nekem 215 vagy 225 ezer rémlett.
-
xhege
veterán
Bennem az merült fel, most hogy változik az elnevezés, hogy akkor innentől minden évben lesz "e" modell is? Sok értelmét nem látnám. Ha megy csak 3-4 évente lesz "e" modell, akkor miért nem maradhatott az SE név?
-
Ádám16
addikt
Az SE2016 volt és szerintem lesz is a kedvenc mobilom valaha. Nagyon sajnálom, hogy vége a kompakt-olcsó szériának.
Egyébként talán érdemesebb volna a dollárárakat leírni azzal kapcsolatban, hogy melyik SE/16E hogy indult, mert a szánalmas forintunk/rekordinflációink azt mutathatja, hogy az Apple áraz gonoszul, pedig szerintem nem ezzel lesz a gond.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Nincs több megengedhető árú iPhone.
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Formula-1
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- DUNE médialejátszók topicja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra - szépséges a szörnyeteg
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- iPhone 14 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4240
- iPhone 11 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4238
- iPhone 13 128GB Független Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4237
- iPhone 13 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4236
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256 GB titánszürke 3 év garanciával
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest