- Apple asztali gépek
- Milyen videókártyát?
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Milyen notebookot vegyek?
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Elhagyja a 32 bites módot a Steam
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doctor46
csendes tag
Sziasztok egy újabb segítséget szeretnék kérni.
Neki álltam a beadandó munkámnak és egy olyant találtam ki,hogy lehet választani 1-4 között és ha az 1-est választod akkor a program kiírja a szorzótáblát ha a 2-est akkor kirajzol egy háromszöget ha a 3-ast akkor kiszámítja egy háromszög kerületét ha a 4-est akkor kiírja a hét napjait.Ezeket eljárásban írtam csak azt nem tudom megcsinálni,hogy hogyan legyen az ,hogy megnyomom az 1-est akkor írja ki a hozzá való programot ha a kettes akkor az ahhoz valót..:/
Ha jól tudom akkor a case-el kell.itt vannak az eljárásaim eddig.
-
Doctor46
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan kéréssel fordulok hozzátok,hogy valaki tudna segíteni a félévi beadandó programozási feladatomban?
Még csak fél éve tanulom de valahogy nem nyerte el a tetszésemet a programozás. Ha valaki esetleg ráérne és beleférne az idejébe akkor az írjon rá akár privát üzenetben és elmondom részletesen.
A lényeg ,hogy kb 20 program közül lehet választani.
Nagyon szépen köszönöm addig is!
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3528, 93% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 9900K / RTX 3070Ti / 64GB DDR4
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus ROG Zephyrus G14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ryzen 9 8945HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 -2,5 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest