Új hozzászólás Aktív témák
-
Vilmoskorte
tag
1., Milyen fejlesztőkörnyezetet ajánlotok egy ''újrakezdőnek''? Most C# Express van, a maga korlátaival. Esetleh SharpDevelop? VS Pro sajnos kilőve, arra még most nem akarok költeni.
2., Feltett szándékom az MCSD megszerzése. Ebben esetleg van valakinek személyes tapasztalata? Vizsgák milyenek? Elhelyzekedésben előnyök? Jelenleg csak egy felsőfokú programozó végzettségem van, ami nem diploma, ezért is hajtanék erre. Vélemény? -
Vilmoskorte
tag
Otthoni gépemen user jogosultságokkal ''létezek''. Egyrészt biztonsági megfontolásból, másrészt mert a mindennapi munkához teljesen felesleges adminisztrátori jogokkal rendelkezni. Gondoltam én. Telepítettem a VC++ és VC# expressz-t. És állandóan sír, hogy regisztráljam. Pedig megtettem. Sőt, kínomban adminra léptettem magam, így is regisztráltam. Amint visszaminősítettem magam, újra kezdi. Erről le lehet szoktatni?
Off: milyen programot ad ki a kezei közül a MS? Azért ez elég durva hiba, kvázi előírják az admin jogú használatot? Amikor állandóan -helyesen- a biztonságról szajkóznak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest