Hirdetés
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen notebookot vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
félisten
Lehet én vagyok kocka, de nekem a json már bőven az ember által jól olvasható kategória, beautified formázással. Itt van rá NewtonSoft és System.Text.Json opció is.
Tény, hogy a DataContract az nem szép Json-t exportál, ahhoz a szövegszerkesztőben kell automata formázni (nálam Notepad++ és JSTools plugin, vagy Visual Studio Code).
TOML-t én elvetném, annyira nem tiszta annak sem a szintaxisa. YAML valóban megfelel az olvashatóság és az objektum konvertálás kritériumainak is, elsőre nem jutott eszembe, köszi, hogy bedobtad.
@ReSeTer: mennyire "kocka", aki szerkeszteni fogja azt a szöveges fájlt? Mennyire állandó a konfigurációs fájl struktúrája? Ha nagyon egyszerű, vagy állandó, akkor egy GUI-t sem nagy cucc összedobni hozzá.
-
boorit
csendes tag
Oké, ez tényleg működik a lista/táblázat frissítésre (és most, hogy írod, eszembe jutott, hogy ez tervben is volt, csak az elején az egyszerűség miatt csináltam úgy, ahogy most van), viszont a related entity változására még mindig nem jó.
Pl a létrehozott entity kapcsolódik egy másikhoz, legyen child, parent, one to many, és jelzem a parentnél a child-ok countját, ami nem egy static adat a DBben, hanem lekéréskor számolom ki. Ezt még mindig csak úgy tudom megoldani, hogy ha hozzáadok egy childot, akkor lekérem a parentet.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen routert?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen autót vegyek?
- Becsszó, még mindig készül a Half-Life 3!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Lexus, Toyota topik
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Vostro 3550 - i3-2310M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest