Új hozzászólás Aktív témák
-
togvau
senior tag
válasz
Szabesz #8323 üzenetére
Ahogy vártam, ugyan az a hiba, így is:
await Task.Run(() => { new InstLogic().LetsDoThis(gemail.Text, gepassword.Password, destination); }); és itt elszáll.
Mégsem hívódik meg 2x, csak 1x. Beraktam egy >= hit countos breakpointot, és nincs kettő.
Tehát ha nincs invoke, akkor a háttérlogika abban a sorában száll el, ahova kéne. Ha van mindenhol, akkor meg már a task.run-nál elszáll, méghozzá akkor, amikor a háttérlogika konstruktora lefutott (amiben speciel nincs semmi).
Tehát nem csinál semmit, és elszáll az exceptionnal a háttérlogika osztály példányosításakor. Ezt is a konstruktorban elhelyezett breakpointtal néztem. Tehát vége a konstruktornak, F10 tovább lépés, a Task.Run-nál exception.
Na ilyet még nem láttam semmilyen nyelvben.Ha ehelyett new InstLogic().LetsDoThis(gemail.Text, gepassword.Password,destination); van, működik. Csak nem frissül a gui.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Redmi Pad Pro, 6GB/128GB, még garanciális
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- GOPRO Hero 11 BLACK akciókamera - különlegesség!!! Labs fw 01.20.70
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest