Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kw3v865
senior tag
válasz
sztanozs
üzenetére
Köszi a gyors választ, átolvasom ezeket és remélem sikerülni fog. 2 hete láttam először életemben C# kódot...
A lényeg az lenne, hogy van egy WinFormos alkalmazás (ez már adott), amit térképes megjelenítés funkcióval kell bövíteni. Egy térképen meg kell jeleníteni valós időben az autó pozícióját, alaptérképpel és egyéb vektoros rétegekkel együtt. Én csak JavaScriptben tudom megírni (vagyis ez kicsit túlzás, mert nem vagyok programozó, de valahogy összehozom...) az OpenLayers nevű függvénykönyvtár felhasználásával, amit korábban már használtam és elég jól dokumentált, sok példa is elérhető hozzá. Ezt a cefsharp-pal valósítom meg, hogy WinForm-os alkalmazáson belül futni tudjon. A koordinátákat kell átadnom a JavaScriptnek. Illetve a későbbiekben lehet, hogy még mást is, ha lesznek újabb igények.
-
Goose-T
veterán
válasz
sztanozs
üzenetére
Ha ez egy ASP.NET projekt lenne, akkor még működhetne is, de itt lovon fordítva ülés esete forog fenn. Egy WinForms alkalmazás futtat egy 3rd party browser controlt, annak kell átadni adatot. Vagy ezzel a módszerrel lehet megvalósítani, vagy üzemeltetni kell a programból egy lokális Web API-t, amit lekérdezgethet a JS.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- World of Tanks - MMO
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Windows 11
- Milyen egeret válasszak?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A részvénypiacot is kilőné az űrbe a SpaceX
- Futás, futópályák
- Könyvajánló
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 8/128 GB szürke garanciával
- ELADÓ FÉL SETUP I7 7700K 16GB RAM
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- MSI Prestige 16 AI Studio 16" QHD+ IPS Ultra 7 155H RTX 4060 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB W11
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku: 100%
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi