- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hobby elektronika
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen TV-t vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- OLED monitor topik
- Bluetooth hangszórók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
rbertkrl
aktív tag
Köszönöm, a Te tipped is !! Nyáron több időm lesz foglalkozni a nyelvvel, ezért most még "kihúzom" valahogyan(tulajdonképpen én vagyok a 2 diákból az egyik, aki ezt szereti/szeretné csinálni és el is tudja magyarázni mit miért csinált a háziban) és nyáron egy kicsit foglalkozni szeretnék azokkal az alapokkal amit a drága oktatóm úgy ad le, mint valami száraz zoknit, tele porral, hogy még egy kicsit tüsszögjek is tőle. Ez azt jelenti, hogy a legérthetetlenebb és leghosszabb magyarázatot megkeresi a neten (általánosan eltés tananyagot tol elénk, középsuli 11.-ik osztályévében) aztán szétszivatja a fejünket, ha nem tudjuk szóról szóra. Az már nem számít ha nem értjük ... Tisztában vagyok dolgokkal, de ahhoz, hogy mélyebbre ássam magam a témában kell a segítség, ezt pedig nem egyszerű szerezni. Egyenlőre azért egy kicsit meg vagyok elégedve magammal, mert ahhoz képest, hogy osztályszinten tudtam eddig csak programozást tanulni, lassan a mátrixokat gyaluljuk le. Nem gyorsan, de ku*va lassan. Nyáron kicsit eléjük térek, aztán megpróbálok úgy belépni az ajtón, hogy hátradőlve végigtudjam csinálni a feladatok nagyrészét a következő évben. Apropó ... Valakinek valami sejtése, hogy a programozás középiskolában tanítása divat volt régebben is (gondolok C#-ra, nem pascalra, meg logora)? Ha igen, milyen szinten ?
-
lord.lakli
őstag
Biztos az oktató valódi tudása ANSI C-ben van
(#6448) MineFox54: hát a gyerek még nem tud róla, hogy szeretné
Köszi, akkor megnézem és szerintem beszerzem majd neki. Egyelőre az alapokat kell elsajátítania. Alap dolgokkal is foglalkozik a könyv? Maximum előveszem a régi egyetemi jegyzeteimet
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Autós topik
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- Ford topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- AI tervezheti az Apple chipeket
- Vezetékes FEJhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged