Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi haladó szinten
- Brutálisan elszállhat az új PC-s Snapdragon fogyasztása
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- OLED TV topic
- Milyen processzort vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Valamiért silverlightosnak gondoltam elsőre, azt meg tudtommal otthagyta a ms. Akkor a második elkélpzelésem stimmel, hogy dizájnhoz felhasználható elsősorban, én is ezzel tervezem majd összedobni az alklamazásom kinézetét, ezért kérdeztem

Létre lehet hozni egy külön oldalt, ahol olyan stílusban lehet listából válogatni, mint pl az ébresztők beállításánál? [VS-ben nem találkoztam benne a toolboxban, a létrehozható új itemeket pedig még nem tudtam sajnos megnézni, este érek haza, pedig nagyon érdekelne, hogy tudom megoldani..
]
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
Aktív témák
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Hearthstone: Heroes of Warcraft - free online CCG
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Óra topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- BestBuy topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Bomba ár! Dell Latitude 3410 - i3-10110U I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W10 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i5-4GEN I 4GB I 240SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Olcsón Google Nest Mini 2nd Gen
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD I W10 I Gari!
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4013, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- Acer Nitro 16 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 8845HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4070 - Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

]