- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Hobby elektronika
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Véletlenül kikerült az FSR 4 forráskódja a GitHubra
- Mini-ITX
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sunsaw
tag
válasz
ArchElf #1387 üzenetére
Igen lehetséges, amennyiben az új DLL ugyanazt a célt hivatott szolgálni, tehát az interfészeknek, becsatlakozási pontoknak, publikus metódusoknak, paraméterkészleteknek és attribútumoknak minimum 100%-osan ugyanazt a szolgáltatáskészletet kell kifele mutatni a hivatkozó projektnek, és akkor nincs gond. Belül természetesen lehet szépíteni/fejleszteni a rutinokat, meg lehet új funkciókat hozzáadni (bár ennek sok értelmét nem látom, amennyiben publikusakká tesszük őket, mert úgyse lesznek hívva, inkább extra belsőknek látom még értelmét). Csináltunk is ilyet Microsoft partner programozói tanfolyamon, szóval én úgy tudom, hogy lehetséges, meg szoktam is ilyet csinálni én magam is, ha jól van megírva a DLL kódja meg a hivatkozó projekté, akkor nincs gond. Egyébként ilyen másolgatós cserélgetős dolgot, amennyiben nem setup projektet gyártasz, mindenféle konzolos batch fájl-lal is automatizálhatsz, ha ez még nem jutott volna eszedbe itt: jobb-klikk Projekt / Tulajdonságok / Build events fülön tudsz fordítás utáni parancsokat kiadatni vele (copy, xcopy, akarmi.bat, stb), és láttam olyat, aki ezt komolyan használja mindennapi életben (egy MVP).
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Acer Nitro V ANV15-51-554Z i5 13th Gen Intel(R), RTX 3050
- Lenovo Legion 5 15ACH6H AMD Ryzen 7 5800H/RTX 3060/32GB RAM/1TB SSD GARANCIÁLIS!!! eladó jó áron
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Legion Slim 5 16AHP9 15.6" QHD+ IPS Ryzen 7 8845HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- MSI Katana // i7-12700H // 32GB RAM // 1TB SSD // RTX 3070
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 256GB
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest