Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gregorius
őstag
válasz
#95561216 #1335 üzenetére
Nem tudom mennyivel lassabb egy c# kód, de gyanítom feláldoztak némi sebességet a gyors fejlesztés oltárán
Ez teljesen esetfüggő. Adott szituációban gyorsabb, adott szituációban lassabb. Ronggyá optimalizált intenzív számítási feladatnál valószínűleg lassabb.Amúgy azért c#-ra gondoltam, mert ez jobb befektetésnek tűnik a jövőbe, a managed c++-ra sok rosszat hallottam, valamint ehhez van könyvem
A managed C++-t részben pont arra találták ki, hogy ha az ember hibrid rendszert akar fejleszteni (sok a legacy c++ kód), akkor könnyebb dolga legyen. Tök új szűz projektnek érdemesebb C#-ban nekikezdeni.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- BMW gyári alufelni, téli gumival
- Eladó LG OLED G4 55" 3 ÉV GARANCIA
- iPad Air 5th 11" Blue M1 Wi Fi + Cellular, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok
- AKCIÓ!!! Új Sonos Ace - letisztult, vezetéknélküli fejhallgató Dolby Atmos hangzással, 30 óra aksi
- ÚJ iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium (1 év Apple Care+)
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest