Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolti_20
senior tag
Üdv emberek! Szeretnék írni egy programot, ami egyszerűnek tűnik de közben nem találok rá logikus lépéseket a megoldás felé.
Van egy excel file-m ahol A oszlopban van több tízezer sor. Kb 40ezer sorról beszélünk. Az A oszlopban lévő sorok mellett a B oszlopban találhatóak a hozzá tartozó értékek.
Lehetséges olyan formot készíteni ahol megadom az A oszlophoz tartozó B oszlopban lévő értéket és csak azt listázza ki amelyikben megtalálható ez az érték?
Készítettem egy példa fájlt:
[link]
Szóval szeretnék egy formot ahová betallózhatom az excel filet. Ezen a formon lenne egy filter szerűség ahol kilehet pipálni a B cellákban lévő értéket. És csak az maradna meg, azt listázná ki nekem amiben csak ez az érték található meg, semmi más.
Pl ha én kiválasztom hogy 547,125 akkor kilistázza nekem az 5-öt.
Vagy ha pl a 356-ot akkor a 9-et és a 4-et.
414-nél csak a 8-nek kellene megjelennie, mert az 1 az tartalmazza a 414-et de valami mást is.
Van valakinek ötlete hogy valósítható ez meg?
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac Surface üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. gar
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2132
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- Dell Precision 5540 i7-9850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest