Hirdetés
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Mini-ITX
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- Gaming notebook topik
- Milyen monitort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keem1
veterán
Srácok, annyi technológia van már, kezdem elveszve érezni magam. Tudom, a net tele van leírással, de ha valakinek van kedve és 5 perce, nagyon leegyszerűsítve, csupán pár mondatban, leírná, hogy mi a különbség a .Net Framework, a .Net Core és a .Net Standard között?
Ez utóbbiról most hallottam először, miután egy NuGet package telepítése közben kiírta nekem, hogy nem kompatibilis ez a cucc az én projektemmel. A .Net Core-ról halvány sejtelmeim vannak, kb. egy új, platformfüggetlen csapásiránynak vélem. És mint a fentiekből kiderült, eddig a .Net Framework-kel kerültem kapcsolatba (amit eddig a pillanatig csak .Netként aposztrofáltam).Mivel nem teljesen témába vágó a kérdés, és kicsit redundáns is, megértem, ha válasz nélkül hagyjátok. De ha mégis vállalná valaki, hogy tényleg leegyszerűsítve, a különbségekre, előnyökre helyezve a hangsúlyt megválaszolná, annak megköszönöm.
Ha nem kapok válasz, akkor majd túrom a netet, úgyis megtalálom. Csak nekem ez a közösség eléggé szimpatikussá vált, sokat segítettetek eddig egy laikusnak (azt már sokszor mondtam, hogy ugyan kicsit konyítok hozzá, de nem vagyok programozó).
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / 1TB M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- ASUS ROG STRIX 850W Gold Aura Edition RGB Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 2x 12VHPWR
- Corsair RM850i 850W Gold Moduláris Tápegység
- Corsair RM750X 750W Gold Moduláris Tápegység
- GIGABYTE AORUS P750W Gold Moduláris Tápegység
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest