Hirdetés
- Prezentálta sokadik AI útitervét az Intel
- Bírsággal karöltve kötelezi az Intelt a garancia betartására India
- Szabadalmi vita után bukta a német piacot az ASUS és az Acer
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Még ezüst is van a Pulsar és Vaxee közös egerének receptjében
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keem1
veterán
Srácok, annyi technológia van már, kezdem elveszve érezni magam. Tudom, a net tele van leírással, de ha valakinek van kedve és 5 perce, nagyon leegyszerűsítve, csupán pár mondatban, leírná, hogy mi a különbség a .Net Framework, a .Net Core és a .Net Standard között?
Ez utóbbiról most hallottam először, miután egy NuGet package telepítése közben kiírta nekem, hogy nem kompatibilis ez a cucc az én projektemmel. A .Net Core-ról halvány sejtelmeim vannak, kb. egy új, platformfüggetlen csapásiránynak vélem. És mint a fentiekből kiderült, eddig a .Net Framework-kel kerültem kapcsolatba (amit eddig a pillanatig csak .Netként aposztrofáltam).Mivel nem teljesen témába vágó a kérdés, és kicsit redundáns is, megértem, ha válasz nélkül hagyjátok. De ha mégis vállalná valaki, hogy tényleg leegyszerűsítve, a különbségekre, előnyökre helyezve a hangsúlyt megválaszolná, annak megköszönöm.
Ha nem kapok válasz, akkor majd túrom a netet, úgyis megtalálom. Csak nekem ez a közösség eléggé szimpatikussá vált, sokat segítettetek eddig egy laikusnak (azt már sokszor mondtam, hogy ugyan kicsit konyítok hozzá, de nem vagyok programozó).
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Intel Core i5-9500 / i7-8700T / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T processzorok- számla, garancia
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 512GB
- iKing.hu Apple MacBook Pro 14 (2021) 16GB / 1TB használt, karcmentes 83% akku
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro Max 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4415
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest