Hirdetés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Keem1

veterán

Srácok, annyi technológia van már, kezdem elveszve érezni magam. Tudom, a net tele van leírással, de ha valakinek van kedve és 5 perce, nagyon leegyszerűsítve, csupán pár mondatban, leírná, hogy mi a különbség a .Net Framework, a .Net Core és a .Net Standard között?
    Ez utóbbiról most hallottam először, miután egy NuGet package telepítése közben kiírta nekem, hogy nem kompatibilis ez a cucc az én projektemmel. A .Net Core-ról halvány sejtelmeim vannak, kb. egy új, platformfüggetlen csapásiránynak vélem. És mint a fentiekből kiderült, eddig a .Net Framework-kel kerültem kapcsolatba (amit eddig a pillanatig csak .Netként aposztrofáltam).

Mivel nem teljesen témába vágó a kérdés, és kicsit redundáns is, megértem, ha válasz nélkül hagyjátok. De ha mégis vállalná valaki, hogy tényleg leegyszerűsítve, a különbségekre, előnyökre helyezve a hangsúlyt megválaszolná, annak megköszönöm. :R
    Ha nem kapok válasz, akkor majd túrom a netet, úgyis megtalálom. Csak nekem ez a közösség eléggé szimpatikussá vált, sokat segítettetek eddig egy laikusnak (azt már sokszor mondtam, hogy ugyan kicsit konyítok hozzá, de nem vagyok programozó).

Új hozzászólás Aktív témák